Hana K.

Hana K.

Odpovídá do 11 hod., na 70% zpráv
70% 11 hod
Přijímá nové studenty

Hana K.

Přijímá nové studenty

Německy s úsměvem

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Němčina se už dlouhou dobu prolíná mým životem, jelikož jsem ji studovala na univerzitě, pracuji s ní v jedné z největších německých firem a u toho mě pořád ještě baví. :)
Ráda bych pomohla s němčinou i Vám, abyste měli také možnost poznat, že i tento jazyk má své přednosti.
Budu se těšit. ♥

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Markéta B.

Markéta B.

Neověřená reference

Se slečnou Hankou mám online hodiny němčiny už něco málo přes rok. Díky jejímu trpělivému přístupu jsem se do němčiny doslova zamilovala. Hodiny jsou velmi příjemné a "bohužel" velmi rychle utečou :) Během jedné hodiny stihneme procvičit mluvení, poslech a gramatiku, ke které má Hanka přehledně vypracované svoje vlastní materiály. Pokud opravdu chcete začít se učit nebo jen zlepšit svoji němčiny, Hanču vřele doporučuji ♥

Jakub S.

Jakub S.

Neověřená reference

Slečna Hanka mě doučuje pravidelně, jsem sní velice spokojen. Je trpělivá, dokáže mi vše vysvětlit a studijní materiály přizpůsobuje subjektivním potřebám jedince. Její doučování mohu vřele doporučit i slabším jedincům.

Gabriela R.

Gabriela R.

Neověřená reference

Hanku mohu vřele doporučit, je ochotná, trpělivá, chystá každému studentovi materiály na míru. Vždy jsem měla blok mluvit, ale v hodinách s Hankou jsem toto nepociťovala. Navíc jsme se v hodinách i zasmály, takže za mě SUPER! :-)

Eva S.

Eva S.

Neověřená reference

Slečna Hanka top lektorka němčiny . Na hodinu je vždy připravena, veškeré podklady si připravuje sama, výuka zahrnuje gramatiku, mluvení, poslech, filmy atd atd. Je velice milá, trpělivá a umí vše perfektně vysvětlit a naučit!!! Slečna Hanka me doučuje již 4měsíce, a moje němčina se o veliký kus posunula dále. Vřele doporučuji .

Lenka Š.

Lenka Š.

Neověřená reference

Se slečnou Hankou mam po první lekci. Ale můžu říct, že je na mě připravená i s něčím dopředu. Vysvětlí, poradí, pomůže, prostě super. Když už lektora/ku němčiny, tak slečnu Hanku.