Kristýna B.

Kristýna B.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Kristýna B.

Přijímá nové studenty

Naučím vás mluvit

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Chci si poslechnout vaše příběhy!
Často se mi stává, že úvodní otázka na počátku lekce "Salut, quoi de neuf ?" přeroste v hodinové povídání o životě (ve francouzštině, pochopitelně..). Každý můj student je individualita, miluji dozvídat se jejich příběhy ! Moc ráda si poslechnu i ten Váš :)

Mám čtrnáctiletou praxi s výukou v ČR i zahraničí

Vystudovala jsem francouzskou filologii na UP Olomouc. Absolvovala jsem studijní pobyt Erasmus v Lorient, Bretani, mezi lety 2005 a 2009 střídavě žila v ČR a Francii. Mám pedagogickou praxi, jak v ČR (gymnázium Kroměříž - 3 roky, gymnázium Přerov - 1 rok), tak i zahraničí (Zambie - 1 rok, Laos - 2 roky) a od roku 2015 jsem na volné noze a věnuji se lektorství přes Skype a nástěnnému malířství - obě aktivity mi umožňují cestovat a pracovat v zahraničí (Kambodža, Kanárské ostrovy, Guadeloupe). Od roku 2020 pobývám na ostrově Réunion, což je zámořský region Francie v indickém oceánu, francouzštinu tedy využívám každodenně.

První lekci nabízím zdarma, aby si student sám mohl udělat představu o tom, zda mu můj styl výuky vyhovuje.

Za téměř deset let intenzívní výuky přes Skype jsem si vypracovala vlastní systém, který se mi velmi osvědčuje - k výuce nepotřebujete žádné učebnice, veškeré materiály jsou online a sama vás s nimi seznámím. Baví mě hledat cesty, jak materiály neustále zdokonalovat, aby co nejlépe sedly každému jednotlivému studentovi. Naprosto zásadní roli hraje v mých lekcích konverzace, které se snažím věnovat co nejvíce prostoru. Chápat, jak funguje časová souslednost a jaký je rozdíl mezi přímým a nepřímým předmětem je vám k ničemu, pokud nejste schopní koupit si ve Francii jízdenku na autobus. Největší chybou je totiž bát se mluvit s chybami. Nic mi nedělá větší radost, než spokojený student, který za sebou vidí pokrok.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 60 min.

Reference (18)

+ Přidat referenci
Daniela R.

Daniela R.

Neověřená reference

Kristýna je vždy pozitivně naladěná a perfektně připravená na lekci. Za necelé 3 roky si pro mě připravila hromadu zajímavých témat ke konverzaci a já si díky ní velmi rozšířila slovní zásobu. Zároveň mi vyšla vždy vstříc, když jsem se chtěla na něco konkrétního soustředit. Její francouzština je na velmi profesionální úrovni. Rozhodně Kristýnu doporučuji.

Martina M.

Martina M.

Neověřená reference

Tisíckrát děkuji Kristýně za pokrok, který se mnou zvládla udělat za 5 lekcí. Dám dohromady mnohem složitější věty, než před měsícem a s méně gramatickými chybami. Pro mě je podstatné umět konverzovat, proto jsem si Kristýnu vybrala a udělala jsem dobře. :) Lekce probíhá tak, že Vám Kristýna vše píše do sdíleného dokumentu live, a tak vidíte věci napsané, nejen řečené, vždy se zeptá na novinky, o kterých se někdy rozmluvíme i na půl hodiny, pak se probírá nové téma a vždy i trochu gramatiky. Nevím, jak je to možné, ale stihneme toho každou hodinu spousty a proto se tak rychle zlepšuju. Navíc je lektorka optimistka, někdy se spolu nad něčím upřímně zasmějem. Vřele doporučuju a těším se na další lekce. PS: Pokud docházíte na psychoterapii a nefunguje, tak zkuste lekce s Kristýnou. A neptejte se, jak to vím. :-) Prostě ten pocit po lekci, plné optimismu a nových znalostí na člověka působí lépe, než se hodinu hrabat v problémech. :D

Lucie P.

Lucie P.

Neověřená reference

Na lekcích s Kristýnou hlavně mluvím a to o životě a různých tématech a hodně se u toho nasmějeme. Občas probíráme i gramatiku. Nová slovíčka mi Kristýna vypisuje do sdíleného dokumentu. Vždycky dostanu další cvičení buď na rozšíření slovní zásoby nebo na gramatiku. Hodně jsem se naučila! Díky, Kristýno!

Jan N.

Jan N.

Neověřená reference

Kristýna je velmi příjemná, zodpovědná a přátelská lektorka, se kterou se člověk nikdy nenudí. Každá hodina je připravena dle domluvy a momentální potřeby každého jedince, ať už si chci jen popovídat nebo pořádně "šlápnout" do gramatiky. Kristýna vždy flexibilní a má v zásobě spoustu aktuálních témat. Na každou hodinu se neskutečně těším a nemohu se dočkat, co za překvapení přijde v té další.

Deleted-ad0d49 D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Obávam sa, že svoju nadšenosť a pohltenosť do práce s Kristýnou ani nie som slovami schopná vyjadriť. Kristýna svojou prácou mení život - a to doslova. Začala som s ňou v marci 2019 s úrovňou na prelome A2/B1, neschopná bez rozmýšľania vyčasovať jedno sloveso a použiť v rozprávaní 2 vety súvisle bez zasekávania… Vo februári 2020, po desiatkach fantastických spoločných hodín som zložila certifikát DALF C1 s výsledkom, o akom sa mi ani len nesnívalo. Nielenže som bola po každej našej hodine plná energie a nadšená, že dokážem vo francúzštine komunikovať prakticky o čomkoľvek - každú hodinu desiatky minút bez zastavenia… Mala som chuť sa ešte viac a viac zlepšovať a vzdelávať sa v jazyku, ktorý som, než som spoznala Kristýnu, úprimne moc nemusela a pustila som sa doňho skôr preto, že “by som mala,” keď už som kedysi pracne v škole nabrala nejaký ten základ. Po prvých pár mesiacoch spoločnej práce s Kristýnou sa moje nadšenie pretavilo v nový životný cieľ - dostať sa na magisterské štúdium tlmočenia fracúzštiny. Z voľnočasovej aktivity sa vďaka najlepšej lektorke francúzštiny, akú si vôbec dokážem predstaviť, stala zásadná časť môjho života. Ako je mnohokrát v referenciách nižšie uvedené, Kristýna presne vie, ako na to - to už je snáď aj zbytočné opakovať, to je samozrejmosť. Efektivita hodín je ukážková, za mňa osobne je minimálne rovnako dôležitá prirodzenosť, pohoda, podpora a skvelý pocit počas aj po hodine, ktorý Vám len tak niekto nedodá. Čo viac si od lektora priať ako to, že Vám umožní zlepšovať sa spôsobom, pri ktorom máte zo seba dobrý pocit, máte chuť sa púšťať do nového a zároveň si to celé hrozne užívate :)