Eliška P.

Eliška P.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod
Přijímá nové studenty

Eliška P.

Přijímá nové studenty

Angličtina, španělština a italština přes Skype s online poznámkami na míru (zkušební lekce zdarma) :-)

  • Doučuje také online
  • Od  700 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 700 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Nadšená lingvistka Eliška zdraví současné či budoucí studenty angličtiny, španělštiny a italštiny!

Moc ráda bych nabídla své služby v oblasti online výuky výše zmíněných jazyků na všech úrovních s jakýmkoliv požadovaným zaměřením. Mám mnohaletou praxi ve výuce s tím, že online jsem začala vyučovat zhruba před třemi lety, kdy jsem si založila svou vlastní online jazykovku a do výuky přes Skype jsem se doslova zamilovala nejen já, ale i celá řada mých nadšených studentů. :-) Vybudovala jsem si svůj vlastní originální systém, kdy při každé lekci sdílím obrazovku svého PC a na míru každému studentovi zpracovávám soubor s poznámkami zrovna probírané látky (soubor obsahuje vše od detailního seznamu slovní zásoby, gramatických vysvětlení, cvičení až po texty na čtení či odkazy na poslechy). Tento systém se mi velmi osvědčil, protože student pak vnímá několika smysly najednou a nemusí si horlivě zapisovat poznámky a opomenout kvůli snížené soustředěnosti zrovna probíraná témata. Celý soubor pak bezprostředně po lekci odesílám studentům na e-mail a slouží jim tak zároveň jako studijní materiál na další lekci. Pokud se jedná o pilného studenta s hlubším zájmem o jazyk, nemám problém připravovat ani domácí úkoly. :-)

Co se týče vzdělání, vystudovala jsem Fakultu mezinárodních vztahů na Vysoké škole ekonomické v Praze. Ačkoliv jsem úspěšně ukončila magisterský obor Mezinárodní politika a diplomacie, již během studia jsem si uvědomila, že jazyky jsou to, co mě v životě vlastně nejvíce naplňuje, a rozhodla jsem se věnovat se jim naplno. Jako vedlejší specializaci jsem si tudíž vybrala obor Komerční jazyky s hlubším zaměřením na angličtinu, španělštinu a italštinu v obchodní praxi (ukončení státní jazykovou zkouškou na úrovni C1). Zároveň jsem spolupracovala s italskou a španělskou sekcí Katedry románských jazyků na několika projektech. Svou diplomovou práci jsem pak jako doposud jediná studentka VŠE napsala v italském jazyce, během studia jsem rovněž získala prestižní jazykové certifikáty na úrovni C1 - Cambridge English Certificate (obecná angličtina) a Cerificado Superior de Español de los Negocios (diplom Obchodní komory Madrid se zaměřením na obchodní španělštinu).

Kromě lektorství online se věnuji i předkladatelství a poradenství v oblasti online výuky. Pokud máte zájem dozvědět se něco více o mých metodách, podívejte se na můj rozhovor pro projekt Digitální lektoři zde: https://www.****** :-)

Vedle jazyků je mojí obrovskou vášní i cestování. Během studia na VŠ jsem vyjela na půlroční studijní pobyt do mexické Guadalajary, kde jsem na místní univerzitě ITESM studovala mezinárodní vztahy ve španělštině a skvěle si upevnila rozdíly mezi španělskou a latinskoamerickou španělštinou. Jako stážistka na místní konzulární asociaci jsem měla možnost využívat na denní bázi i obchodní španělštinu. Cestuji i nadále, každý rok objevuji s krosnou na zádech nové destinace.

Poznámka: Za stejnou cenu jako jednotlivce vyučuji i dvojice/trojice, je mi v podstatě jedno, kolik studentů sedí u jednoho PC, dají se tak hezky sdílet náklady ve studijním týmu a lekce vychází mnohem levněji. :-))

Pokud jste to dočetli až sem, ale ještě stále nevíte, tak už neváhejte a kontaktujte mě! Nabízím zkušební lekci v délce 50 minut zdarma, takže za zkoušku opravdu nic nedáte. Moc ráda budu své nadšení pro jazyky šířit dále, tak proč byste se jím neměli nechat nakazit zrovna vy? :-)

Těším se na vás!

Eliška

Typy lekcí

Standartní lekce

700 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Kateřina B.

Kateřina B.

Neověřená reference

Kurzy s Elis můžeme bez váhání doporučit. Je aktivní, šikovná lektorka s výbornými pedagogickými schopnostmi a pozitivním přístupem k studentovi. Pečlivě píše nová slovíčka, příkladové věty, připraví úkoly na opakování z minulé hodiny přesně podle potřeb. Elišku všem doporučuji. Kačka B.

Katarína D.

Katarína D.

Neověřená reference

Eliška je velice dobrá, aktivní, chytrá lektorka s výbornými pedagogickými schopnostmi a pozitivním přístupem k studentovi. Absolutně doporučuji. Na Skype pracuje se zobrazením své obrazovky, pečlivě píše nová slovíčka, příkladové věty, připraví úkoly na opakování z minulé hodiny přesně podle potřeb studenta. Potřebovala jsem jazykovou průpravu před cestou do španělskojazyčné země a hodiny s Eliškou přesně splnily svůj účel. Opravdu skvělá paní lektorka, podle mých představ, vřele doporučuji na španělštinu a nepochybuji o dalších jazycích.

Simona P.

Simona P.

Neověřená reference

Kurzy s Eliškou mohu bez váhání doporučit. Je obrovský profesionál a neskutečně milý člověk. Online kurz je možné absolvovat kdykoli a odkudkoli, což oceňuji. Jedná se o moderní a velmi efektivní způsob výuky jazyků, který mi naprosto vyhovuje. Jednotlivé hodiny Eliška sestavuje individuálně dle mých konkrétních potřeb a z každé z nich obdržím podklad, takže si nemusím dělat zápisky a mohu soustředit se na konverzaci. Proto jsou hodiny velmi přínosné a jsou pro mne radost.

Marcela J.

Marcela J.

Neověřená reference

Děkujeme Elišce za hodiny italštiny, které jsou pro nás velkým přínosem jak v soukromém, tak pracovním životě. Lekce jsou v podání Elišky velice zábavné, takže se na každou z nich velice těšíme. Vítáme formu výuky přes SKYPE, který nám ušetří čas. Další výhodou je, že na monitoru ihned vidíme poznámky, které máme po hodině k dispozici na e-mailu. Tato metoda nám vyhovuje nejvíce ze všech metod, které jsme doposud vyzkoušely. Máme s mojí sestrou společné hodiny a je to nejlepší, co jsme mohly zvolit. Nejen že se vzájemně doplňujeme, ale hlavně se s Eliškou i hodně zasmějeme.

Lukáš J.

Lukáš J.

Neověřená reference

Vyhledal jsem Elišku, aby mi pomohla připravit se k maturitě z angličtiny. Zatím jsme spolu měli jen pár lekcí. Nečekal jsem, že mě učení bude tak zajímat. :D Popravdě mě angličtina ve škole moc nebavila, ale Eliška to dokáže podat tak, že to nadchne snad úplně každého. Hned je to lepší pocit, když dostanu dobrou známku a přitom ani nic neopíšu :D A co je pro mě snad úplně mejdůležitější je to, že je to snad první "učitel" který mě k maturitě motivuje.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Eliška P.

španělština - kontrola textu k prezentaci

Přeji krásný den. Před nějakou dobou jsem byla na půl roku v Austrálii a tím jak jsem přestala mluvit španělsky, se moje španělština hodně zhoršila a připadám si, že píšu a říkám jenom samé bláboly. Dneska mám dělat online prezentaci ve škole a mám pocit, že to, co chci k té prezentaci říkat vůbec…

Eliška P.

španělština - kontrola krátkého textu

Zdravím, pokud je zde někdo, kdo by mi opravil/přepsal/zkontroloval krátký text na hodinu španělštiny, budu moc ráda. Text má být slohová práce o tom co jsem dělala o víkendu. Ve španělštině hodně plavu a to hlavně v časech, které jsou pro toto celkem zásadní, proto bych vám byla moc vděčná. Předem…