Barbora Š.

Barbora Š.

Barbora Š.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, večer, víkend

Popis

Studentka FF MÚ, aktuálně studuji ve Francii v rámci oboru Francouzský jazyk a literatura (6. semestr bakalářského studia), v lednu jsem úspěšně ukončila obor Španělský jazyk a literatura a v září se chystám pokračovat na studium mgr.
Románským jazykům se věnuji od střední školy (OA a Státní škola s právem SJZ), mám za sebou hodně pobytů ve Španělsku mezi rodilými mluvčími, jednu pracovní zkušenost v Itálii, stáž a nyní rok Erasmus ve Francii.
Angličtině se věnuji od základní školy, v současné době překládám články a příspěvky z čj do aj a naopak pro jednu brněnskou firmu.
Na VŠ jsem mimo mých hlavních jazyků, což je francouzština a španělština, studovala také 4 semestry katalánštiny, latiny a italštiny.
Aktuálně hledám někoho, komu by vyhovovalo doučování přes Skype, mám s tím bohaté zkušenosti, vedla jsem jednoho studenta po dobu dvou let pravidelně (+ občas někdo další, např. v rámci předmaturitní přípravy a přípravy na zkoušky; dříve jsem sama absolvovala výuku frj přes Skype a byla jsem spokojena).
Přes léto mohu nabídnout i osobní výuku v Brně či případně v okolí Pelhřimova (Vysočina).