Monika E.

Monika E.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Monika E.

Přijímá nové studenty

Your Language Coach ⋙ Business English ⋙ Pohovory ⋙ 6500 oducenych hodin 🎓 🙋🏼‍♀️

  • 5/5 (Ohodnotilo 9 studentů)
  • 175 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  700 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 700 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Blogy Zodpovězené otázky

Popis

⭐ Pomáham majiteľom firiem rozširiť ich business do anglicky hovoriach krajín, znieť profesionálne a zlepšiť ich komunikáciu v angličtine s business partnermi.

⭐ Pomáham žiakom hladajúcim novú prácu zlepšiť ich angličtinu aby sa mohli cítiť sebavedomo na pohovoroch a dostať prácu o ktorej dlho snívali.

⭐ Pomáham odhodlaným majiteľom firiem a manažerom vyšperkovať ich prednes rozvíjaným prezentačných zručností.

Ahojte, doučujem individuálne namieru šité hodiny angličiny online ♡

Moja práca ma neskutočné baví a uživam si ju. Som tvoja učiteľka, kámoška, mentorka, motivátorka a niekedy aj butlavá vrba. Som tu pre teba a počúvam čo potrebuješ 💭 Pýtam sa ťa a vyžadujem spätnú väzbu! 🙋🏼‍♀️
S mojími žiakmi som v kontakte aj mimo lekcie a môžu sa na mňa kedykoľvek obrátiť s prosbou o preklad, pomoc resp. žiadosť o viac materiálov 📓📋

📆 Čo sa týka času vyučovania, rada sa prispôsobim. Poskytujem ti možnosť online kalendára, kde si hodinu sami zabookujete podla toho kedy vam to vyhovuje.

✔️ Mám za sebou viac ako 6500 odučených hodin
✔️ Štúdium na bilingválnom gymnáziu
✔️ Ročný študijný pobyt v USA
(výhoda americkej výslovnosti a slangu)
✔️ Pôsobenie a žitie v zahraničí
(Ázia, Španielsko,USA,Francúzsko momentalne Maroko)
✔️ Štatnu jazykovú skúšku na úrovni C1/C2
✔️ Skusenosti z prace v HR oddeleni
(vyhoda pri priprave na pohovor)
✔️ Skúsenosti s výučbou business english a konverzácii s CEO's top managermi.

Výučbe a individuálnemu doučovaniu sa profesionálne venujem od roku 2015. Mojou filozofiou je rešpektovanie individuality študenta 🙏🏼 = venujeme sa témam, ktoré sú jemu prínosne a príjemne, tempo prispôsobujem podla nálady a potreby. Verím že kľúčom 🔑 k úspechu je odhodlanie,empatia a tvrdá práca. Počúvam rozum ale aj intuíciu 🧠

Lekcie prebiehajú na platformách (Skype / Zoom / Google Hangouts 💻 alebo Whatsapp 📞 ) a iba v prípade uhradenia predplatného lekcii minimálne deň pred lekciou.

🎓 Je to na Vás, či sa chcete naučiť praktické frázy a využiť ich v konverzácii, alebo si radšej utvrdiť a precvičiť gramatiku. Vyučovacie hodiny prispôsobím Vašim potrebám. Pokial sa venujeme výlučne konverzáciam, rozprávaš 80% z hodiny po anglicky 💯

PS ♡ : súčasťou moje výučby sú výpisky z hodiny, ktoré ti pristanú v maily po každej hodine. Nájdeš v nich nové slovíčka na ktoré sme spoločne narazili, domácu úlohu (v podobe, ktorá sa hodí tvojmu štýlu učenia). Mám k dispozícii mnoho materiálov a knižiek, ktoré ti viem poslat v PDF podobe na mail ablebo Google Drive.

PS2 ♡ : Bohužiaľ nedoučujem začiatocníkov ani deti a študentov stredných skôl.

Teším sa na Vás, Monika ♡

Typy lekcí

Standardní lekce

700 Kč / 55 min.

Reference (26)

+ Přidat referenci
Jan D.

Jan D.

129 odučených lekcí

S angličtinou válčím už od nepaměti a vždy jsem to byl já, kdo prohrával na plné čáře. Nyní už mám několik měsíců lekce s Monikou a přijde mi, že už tolik neprohrávám. Bude to ještě dlouhá cesta, ale s Monikou se to dá hravě zvládnout. Hodiny jsou skvěle připravené a dobře strukturované. Výhodou je určitě její časová flexibilita, velká dávka trpělivosti a také její profesionální přístup. Je až s podivem, jak rychle s ní ty hodiny utíkají. Určitě ji doporučuji. Neznám nikoho, kdo by angličtinu uměl vysvětlit a hlavně naučit lépe než Monča.

Tereza R.

Tereza R.

15 odučených lekcí

Hodiny s Mončou mě velmi baví a jsem s nimi moc spokojená. Vždy se naučím spoustu nových slovíček a procvičím si, co zrovna potřebuji, jelikož Monča uzpůsobuje lekce podle mých potřeb a požadavků.  Vážím si také lidského a přátelského přístupu a trpělivosti, pomohlo mi to především v odbourání strachu z mluvení ! Moc všem doporučuji a těším se na další lekce !

Lenka H.

Lenka H.

9 odučených lekcí

Lekcie s Monikou mám už niekolko mesiacov a nemôžem iné ako ich doporučiť. Lekcie sú prispôsobené záujmom študenta, tomu čomu sa chce venovať a v čom sa zlepšiť. Monika je veľmi milý človek a na moje prekvapenie som sa nehanbila v začiatkoch s ňou rozprávať. Naše lekcie sú zamerané hlavne na konverzácie, v ktorých som cítila potrebu sa zlepšiť a som veľmi spokojná.

Patrik K.

Patrik K.

6 odučených lekcí

S Mončou mám lekce již několik měsíců a nemůžu jinak než ji doporučit! Má skvělý přístup k lekcím, je vždy připravena, po ruce má spoustu materiálů k látce a vždy nalezneme společné téma ke konverzaci. Po každé lekci odcházím se skvělým pocitem, jaký posun jsme zase udělali, a navíc plně nabitý energií, protože zapálenějšího člověka, než je Monča, byste jen těžko hledali.

Natallie K.

Natallie K.

4 odučené lekce

S doučováním u Moniky jsem spokojená. Měla jsem problém s konverzací a potřebovala jsem se rozmluvit. Hlavně z důvodu maturity. Už po několika prvních hodinách jsem se začala zlepšovat a maturitu zvládla v pořádku:) Časově se vždy přizpůsobí a je skvělá domluva. Doporučuji všem, kteří mají problém jak s konverzací, tak i s gramatikou.

Fotky a certifikáty

Blogy (2)

10 ways to have a better conversation

10 ways to have a better conversation(Inspired by TEDx talk by Celeste Headlee)Nowadays is very hard to have a conversation, talking about life and its rules without someone fighting both…

Prečo je dôvera dôležitá?

Milí moji žiaci resp. kolegovia doučovatelia,učenie nového jazyka je podobné prvým krokom bábätka. Potrebujeme vela síl na to aby sme prvý krok urobili avšak zároveň aj stabilú podporu, ktorá nás…

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Monika E.

Present Simple , Continuous

Přítomný prostý/průběhový čas. + otázky 1) The whole class ( to write) a test right now. 2) People ( to use) the internet every day , 3) The students ( to work) hard at the moment .

Monika E.

Jak říct anglicky TY

Jak byste řekli anglicky TYKAT?