Martin Š.

Martin Š.

Odpovídá v průměru do 25 hodin.
25 hod

Popis

Nabízím kvalitní a zábavné individuální lekce angličtiny, němčiny a čínštiny. Výuku vždy přizpůsobuji potřebám studentů, ať již se zaměřením na gramatiku, konverzaci, porozumění mluvenému slovu (písně, filmové ukázky, seriály,…) nebo třeba pomoc se zdokonalením písemného projevu.

V současnosti jsem studentem medicíny, ale absolvoval jsem již bakalářské studium na VŠE v oboru Mezinárodní obchod. Předtím jsem vystudoval Rakouské gymnázium v Praze a mám za sebou i roční pobyt na prestižní Theresiánské akademii ve Vídni. Mám tedy rakouskou maturitu, certifikáty a zkoušky z obchodní němčiny na VŠE. Bohaté zkušenosti mám i s angličtinou, kterou jsem vyučoval při svých pobytech v Číně na všech úrovních od malých dětí až po konverzace s dospělými např. v rodinách a jazykových školách.

Kromě angličtiny a němčiny Vám dále zábavnou formou představím čínský jazyk, naučím Vás psát čínský rozsypaný čaj a poodhalíme spolu taje čínské kultury a kaligrafie. Čínštinu jsem i rok intenzivně studoval přímo na univerzitě v Číně. Cena dohodou dle náročnosti přípravy, obvykle cca 250 Kč/60 minut. Těším se na naši spolupráci!