Viktor V.

Viktor V.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Viktor V.

Jazyky systematicky a efektivně

Cena Od 150 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Blogy Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím systematickou a efektivní výuku italského, německého a anglického jazyka.

Motto: kvalita > kvantita

mnoholetá zkušenost s výukou - filologické a pedagogické vysokoškolské vzdělání - zahraniční pobyty - didakticko-metodické semináře - kontinuální prohlubování znalostí - psychologicko-pedagogický vhled - zájem o studenty a jejich potřeby - kurz speciální pedagogiky a diagnostiky

Proč chodit na mé hodiny:
✓ analýza vstupních znalostí
✓ provázanost všech jazykových kompetencí
✓ důraz na komunikativní dovednosti
✓ integrace interaktivních materiálů do výuky
✓ kontinuální kontrola pokroku
✓ důraz na individuální potřeby studenta
✓ zajímavosti z kultury dané jazykové oblasti

Nabízím výuku italského jazyka na úrovni A1-C2 včetně přípravy na mezinárodní zkoušky a maturitu. Od roku 2020 působím jako externí vyučující italského jazyka na VŠE. Disponuji znalostmi na úrovni C2 díky studiu italianistky a studiu na římské univerzitě La Sapienza, kde jsem mj. úspěšně absolvoval kurz didaktiky cizích jazyků či vývoj románských jazyků u nejvýznamnějšího odborníka v oboru. Kromě studia italianistky a učitelství jsem s italštinou v každodenním kontaktu, neboť část mé rodiny a přátel žije v Itálii. Ve výuce používám učebnice Nuovo espresso (A1-C1), Le prime 1000 parole (A1-A2), Italiano in pratica (A1-A2), Italia per stranieri (A2-C1), jež jsou integrální součástí kurzu společně s didaktickými materiály připravenými studentům na míru dle jejich individuálních potřeb. V hodinách při šálku kvalitní italské kávy nechybí informace o italské kultuře či melodické italské písně.

Nabízím výuku německého jazyka na úrovni A1-C2 včetně přípravy na mezinárodní zkoušky a státní maturitu. Vlastním certifikát Großes Deutsches Sprachdiplom (C2) a mám několikaleté zkušenosti s výukou němčiny na gymnáziu včetně lektorování letního kurzu pro cizince na německé univerzitě v Bayreuthu. Ve výuce používám učebnice Schritte international neu (A1-B1) a Mittelpunkt (B2-C1), jež jsou integrální součástí kurzu společně s didaktickými materiály připravenými studentům na míru dle jejich individuálních potřeb. V hodinách nechybí informace z kultury německy mluvících zemí.

Nabízím výuku anglického jazyka na úrovních A1-C1 včetně přípravy na mezinárodní zkoušky a maturitu. Jsem absolventem gymnázia s rozšířenou výukou anglického jazyka, vlastním certifikát IELTS na úrovni C1 a jsem absolventem doplňujícího didaktického studia angličtiny. Absolvoval jsem několik studijních pobytů ve Velké Británii a při "šálku čaje o páté" Vám kromě jazykových znalostí předám i zajímavosti z kultury anglicky mluvících zemí. Ve výuce používám kombinaci učebních materálů od Cambridge University Press.

Typy lekcí

Standardní výuka - 60 min

500 Kč / 60 min.
Standardní výuka - 90 min

700 Kč / 90 min.
Standardní výuka - 45 min

400 Kč / 45 min.
Minilekce - 30 min

300 Kč / 30 min.
Rychlolekce - 15 min

150 Kč / 15 min.
Analýza vstupních znalostí

400 Kč / 45 min.

Reference (22)

+ Přidat referenci
Jakub D.

Jakub D.

Neověřená reference

Viktor mě připravoval na dlouhodobý pracovní pobyt v Německu a s přístupem i celkovým stylem výuky jsem byl nadmíru spokojen. Doporučuji!

Jiří R.

Jiří R.

Neověřená reference

Viktor je muž na svém místě. Na hodinu je vždy dokonale připraven, výuka má řád a smysl. Oceňuji i jeho spolehlivost a časovou flexibilitu.

Ivan B.

Ivan B.

Neověřená reference

Pana Veselého rád doporučím pro kohokoliv, kdo se chce v němčině zlepšit. (Absolvoval jsem roční intenzívní kurz při práci, při kterém jsem se dostal z A1 stupně (falešný začátečník) na úroveň B1 EU rámce. výrazný posun jsem si ověřil i přirozenou cestou letos v létě v Rakousku (oproti loňskému létu). Během hodin výuky přehledně vysvětluje novou látku, procvičí důkladně na spoustě příkladů. Hodiny jsou zajímavé a velmi svižné. Zvláště si cením vracení a upevňování dříve probraných témat - jak konverzačně, tak příkladovým drillem, což se v mnoha jiných kurzech často zapomíná. Dále pan Veselý rozdává mimo běžné opakovací domácí úkoly i mnoho písemných esejí, kde je nutné aktivně používat celý jazyk. Tyto jsou pak pečlivě opraveny, vysvětleny a chyby nebo nedostatky jsou ihned zařazeny k opakování, doučení. Tímto důsledným postupem se dociluje mnohem pevnějších znalostí jazyka. Také oceňuji velkou vstřícnost, nadšení pro práci, které motivuje pro další rozvoj. :-) Ivan B.

Kryštof J.

Kryštof J.

Neověřená reference

Viktor učí systematicky, všechno vysvětlí a donutí Vás na sobě pracovat. Díky němu se moje italština hodně rozvinula a znalosti gramatiky a slovíček se posunuly. Doporučuji jak na doučování k maturitě nebo ke zkoušce, tak i pro začátečníky a samouky.

Jana H.

Jana H.

Neověřená reference

S Viktorem jsem byla velmi spokojená, jeho přístup je skutečně profesionální. Každou hodinu má efektivně rozvrženou, náplň je opravdu pestrá, vyžaduje domácí přípravu. Hodiny s ním mi mnoho daly, pokrok mě motivoval k dalšímu studiu. Jako bonus mi Viktor sedl jako člověk i se svým stylem humoru. Lepšího těžko najdete. :)

Fotky a certifikáty

Blogy (2)

Sloveso FARE jako dříč italského jazyka

O slovesu FARE se v italštině říká, že je "sgobbone della lingua italiana", tedy dříčem italského jazyka. Dá se s ním totiž v kombinaci s podstatnými jmény vyjádřit mnoho věcí. Naučte se…

Co je důležitější - slovní zásoba nebo gramatika?

Je podle vás důležitější slovní zásoba nebo gramatika?Pro úspěšné zvládnutí studia cizího jazyka se samozřejmě neobejdete bez obou komponent. Nicméně bych vám rád představil svůj pohled na toto…

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Viktor V.

Si parla

Ahoj, doufám, že je tu nějaká dobrá duše, která by mi poradila. Mám větu: Di quali negozi si parla in questa lezione? Proč se si parla překládá jako - we are talking/mluvíme. Ptala jsem se i rodilého mluvčího a přeložil to jako my... myslela jsem, že si parla se používá, když mám lui, lei anebo…

Viktor V.

Němčina- dialog

Dobrý den, mohli byste mi prosím zkontrolovat celý dialog do němčiny? Děkuji, K.H. Dialog Hallo, wie geht's? Wir haben lange nicht gesehen Hallo, gut, wie lange wird es dauern? Fünf Monate. Ich war in den USA Und wo warst du? Ich war in Huntley, nicht weit von Chicago Cool, und was machst du…

Viktor V.

Nepřímá otázka

Jak poznám kdy se dělá nepřímá otázka s ob?