Janka M.

Janka M.

Odpovídá do 33 hod., na 30% zpráv
30% 33 hod

Janka M.

Potřebuješ pomoc s matematikou, angličtinou nebo fyzikou? Neváhej mě kontaktovat.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Reference

Popis

Ahoj, jmenuju se Janka a je mi 19. let. Tento rok jsem odmaturovala. Nastoupila jsem do prvního ročníku Masarykovy univerzity Fakulty Informatiky v Brně. Volno-časově už s doučováním pomáhám 2 roky. Ráda pomáhám s matematikou, angličtinou, španělštinou a fyzikou. Ale pokud by si potřeboval občas pomoct i s jinými předměty, nemám s tím vůbec problém. Neváhej mě kontaktovat. Pokusím se dané učivo či danou probíranou látku, co nejlépe vysvětlit a budu ti vždy k dispozici, když i mimo hodiny doučování budeš potřebovat cokoliv vysvětlit. Cena je 300 Kč na hodinu. Nevadí mi, kdybych měla dojíždět či případně poskytnu zázemí, kde by mohlo doučování probíhat. Těším se na případnou spolupráci!



Reference (2)

+ Přidat referenci
Ximena M.

Ximena M.

Neověřená reference

Janka je úžasná učitelka. Vřele ji doporučuji. Dokáže snadno vysvětlit matematiku mnoha způsoby, takže je snadno pochopitelná. Pomohla mému synovi a dcerám a všichni se neuvěřitelně zlepšili. Naše nejmladší dcera měla velké problémy s matematikou, ale díky Jance se zlepšila natolik, že dokonce mohla pomoci ostatním spolužákům pochopit, co jejich učitel nedokázal vysvětlit. Jsem moc vděčná Jance za její laskavost a láskyplný přístup k mým dětem a skvělé dovednosti. Je velmi znalá a spolehlivá. Vždy zodpovědná a včas. Máme s ní na internetu velmi dobré zkušenosti. Přeji jí vše nejlepší do budoucna!

Zuzana Š.

Zuzana Š.

Neověřená reference

Janka byla skvělá. Díky ní dcera konečně pochopila v matematice to, co se její paní profesorce za téměř celý rok nepodařilo. Pololetní práci z matematiky tak dcera napsala na 1. Vřele doporučuji a moc děkuji!