Kristýna P.

Kristýna P.

Odpovídá do 15 hod., na 33% zpráv
33% 15 hod
Přijímá nové studenty

Kristýna P.

Přijímá nové studenty

Angličtina pro začátečníky, děti 2. st. ZŠ a studenty SŠ

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Hello!
Mé jméno je Týna. Bude mi v létě 23, takže miléniová. Jsem ve znamení raka, takže mi nechybí empatie a trpělivost. V Číně jsem drak, takže jsem prostě boží.
...Just kidding.
Angličtině jsem se začala nedobrovolně věnovat již ve školce. Zhruba do páté třídy jsem propadala v domnění antitalentu na jazyky. Díky Bohu za paní učitelku Krátkou, ta antitalent neuznávala.
A tak jsem tu!
Amatérská doučovatelka angličtiny s již pětiletou praxí. Jsem připravena jak na děti s odporem k angličtině, tak na dospěláky, kteří by si rádi na dovolené objednali aspoň pivko. Mám ráda výzvy, takže jestli máš pocit, že jsi beznadějný/á, (nebo Vaše dítka), honem za mnou!
Ať už tak nebo tak, snažím se, aby hodiny bavily.
Budeme si hrát, poslouchat písničky - dle tvého vkusu, koukat na repliky z filmů a dělat si srandu z britskýho přízvuku a hlavně! - konverzovat. To je totiž nejčastější kámen úrazu.
Jsem rozená Brňačka, tzn. že pravděpodobně trefím k tobě domů! V létě ráda trávím hodiny venku s dekou. Když je zima, čajovna nebo knihovna je skvělým útočištěm. Pokud to nemáš daleko na Úvoz, ráda tě uvítám i u mě doma. Prostředí nechávám čistě na studentech, každý je individuální a snažím se tak ke každému přistupovat. Stejně tak jsem otevřená online výukám. Aktuálně dost cestuji, proto je tato možnost pro mě schůdnější.
Za hoďku se mnou si žádám dvě a půl kilča, nejlépe hned po lekci, ať nejsou zmatky :).
Moje časové možnosti jsou různé, vše na domluvě.
Tak neváhej a napiš, ráda pomůžu, ať už se jedná o jednorázovou záležitost, nebo dlouhodobou spolupráci.
See ya!

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.