Nika D.

Nika D.

Odpovídá do 2 hod., na 57% zpráv
57% 2 hod

Nika D.

Konverzácie v AJ ~ Skype ~ Brno

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference

Popis

• C1 Level - Odborná štátnica z angličtiny pre ekonomický odbor

• Študovala som na 5-ročnom Anglicko-Slovenskom bilingválnom gymnáziu (všetky predmety v AJ)

• Angličtinu používam v práci denne od roku 2011 pri komunikáci s klientami (IBM, Facebook) a zahraničnými kolegami

• Pri výuke kladiem dôraz na potreby študenta, na začiatku si objasníme Váš cieľ (zvládnuť maturitu z AJ / nebáť sa rozprávať / atd..) a následne tomu prispôsobím výuku.

• Na učení ma najviac baví motivovať študentov rozprávať anglicky (nebáť sa), pomôcť Vám využívať angličtinu denne vo Vašom živote a vidieť Vaše pokroky.

Budem sa tešiť na našu prvú hodinu!
Veronika



Reference (2)

+ Přidat referenci
Nikola P.

Nikola P.

Neověřená reference

Na konverzačné hodiny Angličtiny s Veronikou sa vždy teším. Veronika mi pomáha rozširovať slovnú zásobu, vysvetluje gramatiku, a rozprávame sa o tímach kt. ma moc zaujímajú - Business English, Travel, Movies. Anglicky rozprávam čoraz viac a predovšetkým bez stresu. Ďakujem! :)

Adam

Adam

Neověřená reference

Veronika má spoustu praktických zkušeností s angličtinou z mnoha pracovních cest do zahraničí a na její angličtině je to vidět. Pro mě je velmi důležité, že angličtinu denně používá a zároveň je schopna záludnosti jazyka vysvětlit někomu dalšímu. Myslím, že pokud se člověk chce naučit anglicky a mluvit s dalšími lidmi, tak mnohem lepší než učebnice, je někdo, kdo jazyk denně používá, rozumí mu a tak člověka inspiruje k tomu, aby se jazyk nebál používat v každodenní komuikaci. Veronika pro mě toto všechno splňuje.