Boreš Š.

Boreš Š.

Odpovídá do 34 hod., na 25% zpráv
25% 34 hod

Boreš Š.

Student učí studenta - nejlepší kombinace na pochopení!

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Jsem 19 letý maturant Gymnázia Na Vítězné pláni na 6 letém studiu. Hlásím se na práva a pravidelně doučuji matematiku své spolužáky ve třídě.

Víte, kdo je nejlepším učitelem?
Je to student, který si prochází (nebo nedávno prošel) stejnou situací jako žák, kterého doučuje. Neboť právě studenti přemýšlí stejně a do situace se dokáží naprosto identicky vcítit. Nejsem tedy rádoby vševědoucí učitel, který se vozí po nic nechápajících studentech. Jsem naopak ten, po kterém se učitelé a systém taky vozí, a podle toho k výuce přistupuji. Přátelsky a otevřeně.

Dalším důležitým faktorem je zábava hodin. Když se nudíte, tak to není ono, že? Mým hlavním cílem je výuku přizpůsobit dané věkové kategorii s využitím všech moderních technologií, které máme v dnešní době k dispozici. Hodina tedy není jen bezhlavým opisováním z tabule, ale interaktivní zábavná forma výuky.

Vzhledem k situaci s celosvětovým neduhem kvalita výuky klesla. Online výuka ale může být plnohodnotná. Tedy když jde o soukromou hodinu a od žáka je vyžadována neustálá aktivita. A proto učím online skrze sdílenou tabuli, abyste si mohli sami zvolit, zda si chcete počítat matiku vesele na zahradě, nebo klidně na balkoně.

Pro koho je tedy moje doučování vhodné?
Pro všechny, kteří si s matikou nevědí rady, nebo se chtějí svědomitě připravit na přijímací zkoušky, u kterých chtějí zaručeně uspět a dostat se na svou vysněnou školu.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Boreš Š.

Matematika SŠ

Určete souřadnici yM bodu M [2;yM] tak, aby ležel na přímce AB, kde A [-3;5], B[-1;-1]