Lily T.

Lily T.

Odpovídá do 14 hod., na 70% zpráv
70% 14 hod
Přijímá nové studenty

Lily T.

Přijímá nové studenty
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Zdravím, jsem studentka VŠE - FIS (obor matematické metody v ekonomii). Vystudovala jsem anglické gymnázium a vlastním mezinárodní certifikát (C1). Navíc, jsem rodilá mluvčí Vietnamského jazyka. Doučuji anglický jazyk (A1-C1) - běžná komunikace až po obchodní angličtinu. Připravím na testy i maturitu. Mohu poskytnout zpracovaná témata. Doučuji také matematiku ZŠ, SŠ - průběžné učivo, příprava na maturitu, zkoušky na SŠ, VŠ. Pro zájemci, doučím i Vietnamštinu. Doučuji už 4 roky, pomohla jsem studentům vylepšit průměr ve škole, projít úspěšně testy a také maturitou. S dobrou spolupráci z vaší strany, zaručují rychlou přípravu, nalejvarny na testy. Narázové, taky pravidelné doučování.

Cena je 300-350kč/60min. Při více hodin po sobě jdoucí 270-300kč/60min. Ceny jsou včetně cestovního, jsou individuální dle předmětu, lokality a dohody.
Při dlouhodobém doučování, jsem otevřená domluvě. Pohybuji se v Praze, občas i v Pardubicích. V případě zájmu či jakéhokoli dotazu, neváhejte napsat. Těším se na spolupráci.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (19)

+ Přidat referenci
Renata K.

Renata K.

Neověřená reference

Slecna je uzasna,hodna k memu diteti trpeliva a hlavne je na ni spoleh za nas za jedna,pomohla nasemu synovi,dekujeme Lily.

Anna P.

Anna P.

Neověřená reference

Skvělá, vše krásně vysvětlí, díky ni jsem prošla tretakem z matematiky

Vojtěch S.

Vojtěch S.

Neověřená reference

Skvělé schopnosti naučit látku zábavně, pochopit vzorce a metody, který jsem nepochopil ve škole za rok, za pouhý měsíc. Přatelský a milý přístup k žákovi. Vřele doporučuji!!!

Martin F.

Martin F.

Neověřená reference

Za me jediny plus co muzu rict je, ze me neco naucila....ted k minusum.Je to nejvic arogantni doucovatelka kterou jsem za zivot videl, vice nez aby se venovala studentovi se venuje telefonu, nejspis ma komplexy ci neco podobneho, pac takovou protivnou zenskou svet nevidel.....

Denisa K.

Denisa K.

Neověřená reference

Doučování mě hodně pomohlo.Lily je milá a umí dobře všechno vysvětlit.Mohu jen doporučit.

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Lily T.

rovnice

Na filmové představení bylo prodáno 120 lístků v ceně 3100 kč. Dětský lístek stojí 20 kč, dospělý 40 kč. Kolik dětských lístků bylo prodáno? řešení: a+b=120 20a+40b=3100 Ještě jsme se neučili rovnice o dvou neznámých. Jak se dá tento příklad vypočítat, aniž bych musela použít rovnice o dvou…

Lily T.

Zjednodušení

Dobrý den. Prosím o pomoc s příklady. Děkuji