Artem P.

Artem P.

Odpovídá do 5 hod., na 90% zpráv
90% 5 hod
Přijímá nové studenty

Artem P.

Přijímá nové studenty

Dálkové doučování jazyků a příprava ke zkouškám

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Vlastím FCE certifikát urovně C1, několik let jsem bydlel v zahraničí (Anglie, Indie), kde jsem využíval angličtinu na denní bázi.

Mám za sebou studium angličtiny na Karlově Univerzitě na pedagogické fakultě.

Nabízím doučování studentů všech urovní a věku.

Dodatečně mohu doučovat ruštinu (mateřský jazyk), češtinu pro cizince a němčinu pro začátečníky.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Jitka Z.

Jitka Z.

Neověřená reference

Velmi doporučuji. Pan Artem má ke studentům individuální přístup, který u mé dcery přinesl výsledky. Je velmi ochotný a flexibilní z hlediska obsahu výuky - individuálně upravené vysvětlení nepochopené látky dle potřeby studenta a jeho "rozmluveni". Dcera absolvovala osobní i on-line výuku a byla nadšená. Moc panu Artemovi touto cestou děkuji. Zákorová

Jana K.

Jana K.

Neověřená reference

Výuka anglického jazyka p.Artema splnila má očekávání: časová flexibilita výuky, komunikace na jakékoliv téma, výborné vysvětlení gramatiky. Zlepšila jsem své komunikační dovednosti i porozumění. Hodiny jsou pestré, vždy se těším na něco nového a přínosného. P. Artema doporučuji pro jeho profesionální a trpělivý přístup.Jana

Bronislava

Bronislava

Neověřená reference

Výuku Pana Artema bych shrnula do tří slov - profesionalita, různorodost a flexibilita. Hledala jsem učitele angličtiny pro svůj pracovní pobyt v zahraničí. Výsledky Jeho práce se dostavily velmi brzy - podařilo se mu mě rozmluvit. Jeho styl výuky je jedinečný a zábavný. Můžu říci, že každá lekce mi utekla a na každou jsem se moc těšila. Pro mě je velkou výhodou výuka přes skype. S lektorem jsem maximálně spokojená a můžu jen doporučit.

Kamila Z.

Kamila Z.

Neověřená reference

Všem doporučuji! Pan Artem mě učí angličtinu i ruštinu a jsem velice spokojená. Vyhovuje mi jeho individuální přístup, hodně si z hodin pamatuji a pan učitel i zkouší z probrané látky. To mě nutí k většímu úsilí ve studiu a dělám pokroky. Děkuji.

Veronika P.

Veronika P.

Neověřená reference

Jsem spokojená s výukou anglického jazyka. Přístup je vždy individuální i co se týče termínů výuky, kvůli sportu. S panem učitelem se učím hlavně konverzaci v Angličtině a za dva měsíce cítím velké pokroky.

Fotky a certifikáty