Renata B. Ověřená identita

Bc. Renata B.

Odpovídá do 48 hod., na 70% zpráv
70% 48 hod+
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Renata B.

Přijímá nové studenty

Hodnocení od žáků na profilu

Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj. Studovala jsem vysokou školu v Jihlavě, obor bankovnictví. Šest let jsem doučovala, a to hlavně matematiku - mám z ní složené vysokoškolské zkoušky. Teď se k doučování po dvou letech vracím, i když už v mnohem menší míře. Tolik času jako dříve tomu už dávat nechci, ale na druhou stranu se několika fajn dětem věnovat týdně chci. Učím jak jednotlivce (350 Kč za hodinu), tak dvojice (200Kč za hodinu). Učím v Chrudimi. Klidně se ozvěte a domluvíme se na podrobnostech

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (12)

+ Přidat referenci
Denisa M.

Denisa M.

Neověřená reference

Slečnu Renatu jsem oslovila, když jsem měla velké problémy s matematikou, vše mi podrobně vysvětlila a se vším mi pomohla. Vždy mi vyšla vstříc. :))

Michaela B.

Michaela B.

Neověřená reference

Slečna Renata doučuje mého syna, probírané látce rozumí a je spokojen.

Pavla H.

Pavla H.

Neověřená reference

Slečna Renata doučovala dceru před přijímacími zkouškami na střední školu, vždy si našla čas, vyhověla, vysvětlila, naučila. Kdykoliv jsme potřebovaly...Můžeme jen doporučit.

Vojtěch P.

Vojtěch P.

Neověřená reference

Doučující Renatu T. jsem oslovil s prosbou o konzultaci dceřiny závěrečné práce, zejména z hlediska účetní a ekonomické správnosti zpracovaného podnikatelského projektu. Přestože šlo o netypickou žádost, doučující Renata mi ochotně vyhověla, závěrečnou práci v krátkém čase nastudovala a velmi pečlivě a nadstandardně zpracovala závěrečné shrnutí. Moc rád proto tuto příjemnou slečnu doporučuji všem dalším zájemcům o doučování! Určitě budou spokojeni!

Edita T.

Edita T.

Neověřená reference

Na doučování chodím můj vnuk a je velmi spokojen. Vždy je mu látka dobře vysvětlena.

Fotky a certifikáty