Denisa Š.

Denisa Š.

Odpovídá do 2 hod., na 80% zpráv
80% 2 hod
Přijímá nové studenty

Denisa Š.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny přes Skype

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Nabízím doučování z anglického jazyka od začátečníků až po pokročilé a konverzaci. Jelikož žiju v Nizozemsku, moje jediná možnost doučování je přes Skype, což je také výhodou, že nemusíte nikam dojíždět a na čase se dá domluvit vždycky! :)

Ráda pomáhám lidem zdokonalovat se v cizím jazyce a hlavně je motivovat k učení jazyků. Myslím si, že nejlepší způsob, jakým se naučíte jazyk, je konverzováním v tom daném jazyce. Studenti se učí ve školách gramatiku a slovíčka, ale ve skutečné konverzaci je potom neumí použít, protože se buď bojí mluvit a nebo si nevěří. Proto se snažím velkou část mých lekcí zaměřovat na konverzaci, díky které se lidé přestanou bát mluvit a naučí se reagovat v angličtině. Dále budeme diskutovat o různých aktuálních tématech a také o tématech, které vás zajímají. Samozřejmě, podle potřeb vám budu opravovat chybičky a vysvětlím vám potřebnou gramatiku.

V Nizozemsku jsem dokončila bakalářské studium European Languages and Cultures (University of Groningen). Během tohoto studia jsem se zaměřovala hlavně na lingvistiku a jazyky. Dále jsem také absolvovala magisterské studium Language and Communication Coaching na Radboud University (Nijmegen). Tento obor se zaměřoval na výuku jazyků a jazykový koučing.

Jsem držitelka certifikátu IELTS Advanced.

Mám také zkušenosti s překladem různých českých textů do angličtiny, které jsem dělala pro studenty vysoké školy.