Katherina A. Ověřená identita

Katherina A.

Odpovídá do 45 hod., na 100% zpráv
100% 45 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Katherina A.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Nauč se Anglicky a bez stresu s rodilou mluvčí :-) !!! LEKCE 90 minut !!!

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den, jsem rodilá Američanka, která vyrostla v Čechách a má české vzdělání. Anglicky komunikuji na denní bázi, sem držitelem TESOL/TEFL certifikátu, jsem certifikovaný Překladatel/Tlumočník. Angličtinu vyučuji již více než 25 let, mám zkušenosti s výukou všech věkových kategorií a úrovní znalostí jazyka, přes Skype, WhatsApp a ZOOM.
Nabízím klasické a konverzační hodiny, doučování, přípravu k maturitě,... mám zkušenost s výukou soukromou i firemní. Ráda pracuji s lidmi a těší mě, když vidím , jakých mí studenti dosahují pokroků. Neváhejte mě kontaktovat a domluvit se na bližších detailech.
Těším se na vás v mé virtuální třídě!

--------------------------------------------------------------------------------------
Hi, my name is Katherina, I'm a native American speaker who was raised and educated in the Czech Republic. I communicate English on the daily basis. I'm a TESOL/TEFL certified teacher and language coach and a certified Translator/Interpreter. I teach English for more than 25 years and I have experience with teaching students of all ages and levels via Skype, WhatsApp, and ZOOM.
I offer classic and conversation lessons, tutoring as well. I have experience teaching private and also company lessons. I love to work with people and I'm always excited to see the progress of my students. Feel free to contact me and talk about the details.
I'm looking forward to meeting you in my virtual classroom!


Typy lekcí

Zkušební lekce

Během naší zkušební lekce se navzájem představíme, pokud možno v anglickém jazyce, a domluvíme se jednak na materiálech, které budeme používat, ale hlavně na formě výuky. S každým studentem si výtvářím individuelní plán. Během této lekce v podstatě otestuji, na jaké úrovni student je a na čem je třeba pracovat, aby dosáhl svého očekávaného cíle.

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce I.

650 Kč / 90 min.
Standardní lekce II.

550 Kč / 60 min.
Konverzace

350 Kč / 45 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Matěj B.

Matěj B.

Neověřená reference

Doporučuji! Tím. že paní Katherina má de-facto dva mateřské jazyky, dokáže dobře vysvětlit různé rozdíly mezi nimi a nuance mezi "myšlením" v angličtině a v češtině. Navíc vždy mě taktně opraví a člověk si tak nepřijde jako blbec, ale zároveň se toho naučí mnoho nového. Však zkuste a uvidíte :).

Zuzana H.

Zuzana H.

Neověřená reference

Pani Katherin, velice rada doporucuji. Snazi se prizpusobit vasim potrebam a pranim. Pri komunikaci v klidu opravi-vysvetli, vety-fraze my vzdy napsala do whats upu k dalsimu vyuziti atd. Konecne jsem pochopila i nekteré gramatické zahady ( pro me :-))

Odpověď doučovatele:

Je pro mě potěšením pracovat s paní Zuzkou. Moc děkuji! :-)

Lucia B.

Lucia B.

Neověřená reference

S pani Katherinou už nejakú dobu spolupracujem a s jej výukou angličtiny som moc spokojná. Počas lekcie konverzujeme na rôzne témy, precvičujeme gramatiku, ale aj výslovnosť...Pani lektorka jednoducho a prakticky vysvetľuje učivo a v prípade nejakých nejasností, je ochotná mi uviesť "milión" iných príkladov, aby som preberané učivo pochopila a osvojila si ho. S odstupom času vidím na sebe aj výsledky a preto pani Katherinu odporúčam každému, kto chce na sebe zapracovať a hľadá lektora s ktorým učenie nie je žiaden stres, ale pravý opak. Na naše lekcie sa vždy teším :)

Odpověď doučovatele:

Každá hodina s Lucií je pro mě radostí a vždy se těším na naše rozhovory! :-)

Michaela S.

Michaela S.

Neověřená reference

Paní Katherina je velice ochotná. Na hodiny s ní se docela těším. Opravuje mou výslovnost, některé slova i xkrát a stále v klidu:). Doporučila mi výbornou knihu Angličtiny, zasílá mi odkazy a věty k procvičování. V případě dotazu mimo hodiny je vždy aktivní, což je velice výjimečné. Za mne super a neměnila bych, děkuji.

Nikola K.

Nikola K.

Neověřená reference

Paní Katherina je velmi milá a ochotná. Mám za sebou pouze pár lekcí, ale již teď vím, že jsem se toho za tu chvíli naučila mnohem více než ve škole nebo v jazykovém kurzu. S tempem výuky i tématy mi vychází maximálně vstříct. Doporučuji všemi deseti.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Katherina A.

nor do I

Zdravím, je prosím výraz "Nor do I." zastaralý nebo se prostě používá výrazně méně, než "Neither do I."? Díky moc :)