Lukáš F.

Lukáš F.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Lukáš F.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, chemie a biochemie Brno a Blansko

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Zdravím všechny,
jmenuji se Lukáš Faltinek a mám vystudovaný magisterský obor biochemie na přírodovědecké fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Zde také působím jako lektor, vyučuji tedy laboratorní praktika a zároveň se podílím na výzkumu. Mám také absolvované pedagogické vzdělání pro učitelství druhého stupně ZŠ a SŠ s aprobací chemie.
Doučoval jsem již mnoho žáků a žákyň, a to zejména z chemie a matematiky, takže mám bohaté zkušenosti s doučováním včetně vytváření úloh na procvičení. Pokud si nevíš rady s matematikou, organickou chemií, chemickými výpočty nebo dokonce biochemií, neváhej se mi ozvat.

Další informace o mně:
koníčky: parkour, cvičení, plavání, psaní příběhů a vytváření deskových her
IQ: 140 (člen Mensy ČR)

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Markéta V.

Markéta V.

Neověřená reference

Lukáš mi ukázal, že i matematika se dá naučit, když má člověk dobrého učitele. Díky němu jsem si matematiku zlepšila o tři stupně. K tomu je velmi vstřícný, trpělivý a ochotný.

Michaela K.

Michaela K.

Neověřená reference

Bohužel se mi nepovedlo odmaturovat z matematiky. S Lukášem mi stačilo pouze par hodin doučování a naučila jsem se toho daleko více než za 4 roky na střední škole. Lukáš je velmi ochotný a trpělivý. Tímto bych mu chtěla velice poděkovat za jeho čas a chuť se mnou spolupracovat. Doučování s nim mě vždy velice bavilo.

Patrik C.

Patrik C.

Neověřená reference

Z matematiky jsem neodmaturoval ani na druhý pokus a proto jsem kontaktoval Lukáše, komunikace byla výborná. Vše mi bylo výborně vysvětleno a mnohokrát i vyzkoušeno. Lukáš mi toho dal daleko více než učitel střední školy, který mne doučoval na druhý pokus. Tímto bych chtěl Lukášovi moc poděkovat za skvělé doučování díky kterému jsem odmaturoval. Ostatním mohu toto doučování jen doporučit.

Petra D.

Petra D.

Neověřená reference

Doučování ještě neproběhlo, ale komunikace byla bezvadná.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Lukáš F.

Umíš počítat do tří?

Mám studnu, v níž se kříží dva trámy: Jeden má délku 2 a druhý 3 metry. Protínají se ve výšce 1 metr. (viz obrázek). Tloušťku trámů zanedbáváme. Jak široká je studna? Zdálo by se, že úloha vzhledem k zadaným hodnotám nemůže být úplně obtížná. Ale... Kdo najde správné řešení? Přeji příjemnou zábavu…