Zuzana K.

Ing. Zuzana K.

Odpovídá do 11 hod., na 60% zpráv
60% 11 hod
Přijímá nové studenty

Zuzana K.

Přijímá nové studenty

Doučování chemie online

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Doučuji chemii v rozsahu osnov ZŠ a SŠ včetně gymnázií. Věnuji se rovněž přípravě na přijímací zkoušky na SŠ a VŠ. Je mi 26 let, v roce 2020 jsem se stala inženýrkou chemie na fakultě chemické VUT v Brně. S doučováním mám zkušenosti 5 let.

Nabízím svým žákům a studentům individuální přístup s ohledem na to, že každý člověk je jiný a přemýšlí jinak, a s cílem přinést porozumění mnohdy nenáviděnému a nepochopenému předmětu, anebo vymyslet strategii pro zvládnutí písemných prací a přijímacích zkoušek.

Nabízím v případě zájmu úvodní lekci zdarma, na které se domluvíme na tom, co přesně student potřebuje a jak mu já v tom mohu nejlépe pomoci.

Ze zkušeností doporučuji pro dlouhodobé doučování frekvenci 1 až 2 lekce týdně, přičemž délku lekce nedoporučuji delší než 2 hodiny (ideální je 1 hodina). Jednorázové doučování je taktéž možné.

Výuka probíhá přes program Skype, nebo Google Meet, dle domluvy. V případě zájmu napište zprávu, reaguji většinou týž den.

Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Helhel P.

Helhel P.

Neověřená reference

Dobrá lektorka, která naslouchá studentovým požadavkům a je ochotná vyučovat tak, jak student potřebuje - rozhodně si nejede svůj drill. Navíc má trpělivost počkat, až to student vymyslí sám. Pokud ne, pomůže.