Ashley M.

Ashley M.

Odpovídá do 2 hod., na 50% zpráv
50% 2 hod

Ashley M.

Speak English Like a Native!

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

*Pro českou verzi viz. níž*

Hello! My name is Ashley. I am a native English speaker from New York and published author. As a TEFL Oxford Seminars certified English teacher, I have over three years of experience teaching students of all ages, levels and nationalities.

I believe that learning English should be an interactive and enjoyable experience, and for this reason, I incorporate video, audio, and educational games into my lessons to reinforce grammar and vocabulary. We can discuss movies, literature, politics, philosophy, or any topic that you find interesting. If you would rather focus on speaking, you may use your lesson time to gain the confidence you need for that job interview, presentation, or even a social event. Whatever it may be, I will customize a lesson plan based on your needs and interests, so that you may get the most out of your lesson.

Schools I have taught at include Wall Street English (Prague), LEXIS Language School (Prague), London Institute (Prague), Britannia English School (UK), and Scholastika College (Prague).
I have taught students from countries such as the Czech Republic, Vietnam, Russia, Spain, Italy, France, China, Pakistan, Saudi Arabia, and Syria. Businesses I have taught at include KB Expert, Pavodí Vltavy, Narodni Pokladnice, and Hexagon. Whether you are looking to focus on grammar, business English, conversational English, writing, FCE preparation, or practising for job interviews, I will design a lesson plan for you.

I look forward to speaking with you! Please do not hesitate to write me if you have any questions. Have a lovely day!

******

• Naplánujte si lekce dle vlastního uvážení
• Užijte si lekce přizpůsobené vašim potřebám
• Interaktivní lekce s videem, zvukem a hrami
• Naučte se z pohodlí vašeho domova prostřednictvím Skype nebo osobně
• 450 Kč za 60 minut, 600 Kč za 90 minut

Ahoj! Jmenuju se Ashley a původně jsem z Nového Yorku. Mám 3 roky pedagogické praxe při výuce v ČR a ve Velké Británii. Pracuju se studenty z různých zemí a se znalostmi angličtiny na úrovni A1 až C2 (nebo začátečníci až pokročilí). Mezi jazykové školy,ve kterých jsem angličtinu vyučovala, patří: Wall Street English (Praha), Jazyková škola LEXIS (Praha), Londýnský institut (Praha) a Britannia English School (UK).
Protože v současné době žiji ve Velké Británii, nabízím lekce prostřednictvím Skype. Od července budete mít možnost pokračovat ve výuce prostřednictvím internetu anebo osobně v Praze. Nabízím konverzační angličtinu, obchodní angličtinu, budování slovní zásoby, gramatiku, přípravu k testům, přípravu na pohovor. Upravím naše lekce tak, aby nejlépe vyhovovaly vašim potřebám, abyste získali co nejvíce za své peníze. Těším se na spolupráci!

Reference (1)

+ Přidat referenci
Tomas L.

Tomas L.

Neověřená reference

Ashley was very helpful, and the lesson was very interesting. I highly recommend.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Ashley M.

Montérky

Chtěla bych se zeptat, jak se správně řeknou montérky v angličtině.

Ashley M.

not having

Dobrý den, lze říct "Some people have problem because of not having money?"