Barbora M.

Barbora M.

Odpovídá do 48 hod., na 90% zpráv
90% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Barbora M.

Přijímá nové studenty

Čínština, angličtina

  • Doučuje také online
  • Od  650 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj! Nastav si doučování podle svých potřeb a opravdu se zlepši za pomoci mých plynulých jazykových schopností získaných dlouholetým pobytem v Číně, Anglii a Itálii. Mám zkušenosti s doučováním angličtiny i čínštiny. Pomáhám studentům s přípravou k maturitě, doučovala jsem angličtinu čínské předškoláčky a nyní připravuji dospělé na výjezdy do ciziny. Učení mě baví a těším se na nové studenty. Doučuji osobně. Cena AJ (55 min/500 Kč).Tak na co čekáš? Napiš nebo volej ihned!:)

Typy lekcí

Standardní lekce

650 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Tereza L.

Tereza L.

Neověřená reference

Báru jsem kontaktovala letos na podzim. Chtěla jsem zjistit, zda jsem všechno z angličtiny nezapomněla. Něco tam zůstalo, a dokonce mám pocit, že už mám menší strach mluvit v angličtině. Je to tím, že v příjemném prostředí nemám školní typ výuky :-) Jsem ve fázi, kdy už mám trochu pocit, že mi to jde lépe než na úplném začátku. Bára má ke všemu pozitivní přístup. Dokonce si mohu vybrat téma, o kterém chci mluvit. To je strašně fajn :-) Mohu jedině doporučit! Tereza L.

Marta C.

Marta C.

Neověřená reference

Ve svých padesáti letech už jsem prošla mnoha učiteli i způsoby výuky a mohu s klidným srdcem říci, že Bára je super. Skvělou a zábavnou formou najednou zjistíte, že vás to baví a že vám to jde. Hlavně mi dodala sebedůvěru a v Číně jsem se pak odvážila mluvit a dokonce jsem se i domluvila! Umí to, baví jí to, ušije vám hodiny na míru - jedním slovem doporučuji :)

Jiri L.

Jiri L.

Neověřená reference

Bára je vysoce kompetentní lektorka s individuálním přístupem a časovou flexibilitou. Oceňuji zejména systematičnost výuky a její nakažlivé nadšení pro jazyk - v mém případě čínštinu;-) Určitě doporučuji!!

David M.

David M.

Neověřená reference

Bára je velmi pozitivní a stále se usmívající. Na hodinu je připravená, často dostávám doplňující materiály. Mam možnost si zvolit i vlastní téma, které mě právě zajímá. Výuka utíká jak voda a baví mě. Svoji práci dělá srdcem, mohu vřele doporučit!

Monika S.

Monika S.

Neověřená reference

Skvělý přístup. Velká ochota a adaptabilita. Velice doporučuji.