Dagmar L.

Dagmar L.

Odpovídá do 48 hod., na 50% zpráv
50% 48 hod+

Dagmar L.

Nejlepší doučování AJ on-line s výsledky!

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Individuální výuce se věnuji už více než 15 let. Nabízím profesionální doučování anglického jazyka pro žáky II. stupně ZŠ a studenty SŠ. Připravím vás na reparát z angličtiny, maturitu, PET, FCE, IELTS (všechny nebo pouze jednotlivé části), vysvětlím gramatiku, procvičím s vámi konverzaci... Výuku vždy přizpůsobuji požadavkům studenta a všechny materiály ode mě studenti dostávají zdarma. Ověřené reference.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Mikhel J.

Mikhel J.

Neověřená reference

Jsem německy mluvící čech s ne moc dobrou češtinou, to však nebylo ve výuce s Dášou překážkou,protože umí vše skvěle vysvětlit. Perfektně mě připravila na zkoušku IELTS,kterou jsem úspěšně složil a můžu tak konečně vycestovat do Kanady za prací.Hodiny byly super a navíc zabavne,moc díky :)

Sabina B.

Sabina B.

Neověřená reference

Opravdu doporučuji. S výukou jsem byla velmi spokojená, výborně mě připravila na maturitu z anglického jazyka. Velmi rychle jsem se v angličtině zlepšovala. Vždy milé a přátelské chování. V hodinách jsem se nikdy nenudila.

Eliška J.

Eliška J.

Neověřená reference

Můžu jedině doporučit, nebýt Dášky maturitu z angličtiny bych sama nezvládla. Jsou to velice příjemné a zábavné hodiny a velmi milý přístup. Doučování mi moc pomohlo a i po maturitě pokračuji v soukromých hodinách.

Adéla K.

Adéla K.

Neověřená reference

Díky slečně Daši jsem zvládla maturitní zkoušky z AJ za výbornou, přestože jsem měla obavy a mé znalosti na začátku nebyly světoborné. Maturita z AJ byla po intenzivní přípravě brnkačka. Skvělý přístup, zábavné hodiny. Doporučuji všem, kteří chtějí pohodovou výuku AJ.

Dominika F.

Dominika F.

Neověřená reference

Skvělé doučování během studia na gymnáziu. Spolehlivá příprava na maturitní zkoušku a zvládnutí maturitní zkoušky na výbornou. Jsem velmi spokojená s osobním a milým přístupem. Jasně viditelné zlepšení angličtiny. :-)