Monika Š.

Mgr. Monika Š.

Odpovídá do 10 hod., na 100% zpráv
100% 10 hod
Přijímá nové studenty

Monika Š.

Přijímá nové studenty

Vysokoškolsky vzdělaná lektorka s bohatou praxí a referencemi

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Cena pro dvojice (studenti mohou být na jednom místě, nebo každý jinde) je 210Kč/45min.

Vysokoškolsky vzdělaná lektorka s desetiletou praxí a mnoha referencemi. Mám zkušenosti s individuální výukou, výukou malých i větších skupin. V ceně jsou také materiály a domácí úkoly. Cena standardní lekce 320Kč/45min.

Moje angličtina je na úrovni C1 (advanced) podle Evropského referenčního rámce. Studovala jsem na zahraniční univerzitě v angličtině, pracovala v Irsku a ve Velké Británii. V rámci studia jsem absolvovala několik zkoušek z angličtiny a vypracovala rozsáhlý překlad odborného textu. Překladům z/do angličtiny se věnuji i profesionálně.

Na piano hraji již od dětsví a moje úroveň hry je ekvivalentní s absolvováním ZUŠ. Kladu velký důraz na radost ze hry. Učím především dospělé začátečníky, ale i děti, co chtějí umět hrát své oblíbené písničky.

Velice dobře znám osnovy matematiky a češtiny (ZŠ i SŠ), řadů strudentů jsem úspěšné připravila na reparáty, doučovala v průběhu roku i prázdnin. Známky se jim zlepšily i o dva stupňě. Připravuji též na maturity, příjimací zkoušky na SŠ a gymnázia a na vybrané VŠ (především tam, kde je jazykový test či scio test ZSV).

I am an experience tutor with 10 years of experience. I teach both children and adults. My students came from USA, UK, China, Turkey, Austria, Russia, Ukraine, Armenia, Kazakstan, Romania, Italy etc.