Hana B. Ověřená identita

Hana B.

Odpovídá do 16 hod., na 80% zpráv
80% 16 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Hana B.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Maturita a přijímačky levou zadní :)

  • 5/5 (Ohodnotili 2 studenti)
  • 68 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj,

studuji pedagogickou fakultu na MU. S doučováním mám osmiletou zkušenost a odučila jsem již skoro 4 000 hodin. Umím probudit zájem v předmět a studentům se známky vždycky výrazně zlepšily. :)

Nabízím lekce angličtiny pro ty, kteří si chtějí svou úroveň zlepšit a zamilovat si tento nádherný jazyk. Pokud máte o takové lekce zájem, neváhejte a ozvěte se mi!

Dále nabízím přípavu na maturitu a přijímačky z češtiny i angličtiny (slohovky, DT i ústní), zkušenosti i výsledky mám - odmaturovalo mi již několik stovek studentů, pro některé to byl poslední pokus. :)

Těším se na případnou spolupráci!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zkušební půlhodinka slouží POUZE pro studenty, kteří mají zájem o přípravu na maturitu z angličtiny, češtiny, nebo na přípravu na přijímačky z češtiny.

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

300 Kč / 50 min.

Reference (24)

+ Přidat referenci
Berenika L.

Berenika L.

42 odučených lekcí

Musím Hance moc poděkovat! Pomohla mi zvládnout maturitu ♥ byl to můj třetí pokus, ale díky ní jsem ji konečně zvládla. Hanka mi všechno trpělivě vysvětlila. Vřele doporučuji každému, kdo se bojí :)

Ota W.

Ota W.

5 odučených lekcí

Děkuji moc za systematickou přípravu na přijímačky pro syna, jsem si jistý, že bez Vás by se nedostal na své vysněné gymnázium! Slečna Hana připravuje na přijímačky pomocí kurzu, ale přesto se každému studentovi věnuje individuálně a navíc pomáhá i s přípravou do školy. Moc děkujeme za Štěpána :)

Jiří J.

Jiří J.

1 odučená lekce

Velké díky! Velmi si cením skvělého přístupu, znalostí i výukové metody. Ještě jednou díky.

Andrea M.

Andrea M.

1 odučená lekce

Prijemná slečna, ale nebere individuální hodiny. Dělá skupinové, což mohla sdělit na začátku před první hodinou. Vsichni bychom si ušetřili čas. 🙏

Odpověď doučovatele:

Dobrý den, paní Musilová, děkuji moc za recenzi. Individuální lekce poskytuji (například konverzace z angličtiny nebo přípravu do školy), ale komplexní přípravu na přijímačky, kterou jste požadovala, zrovna mám skrz kurz, který vyučuji, proto jsem Vám ho nabídla. Děkuji moc za pochopení. S pozdravem Hana

Ivana U.

Ivana U.

1 odučená lekce

Hance moc děkuji za vysvětlení učiva, které jsme potřebovali pro syna. Domluva na hodinu byla velice rychlá a doučení proběhlo hned druhý den. Vše bylo skvěle vysvětleno. Tímto Hance moc děkujeme a až budeme znovu potřebovat doučení, tak víme na koho se obrátíme.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Hana B.

Maturitní rozbor CJL

Dobrý den, potřebovali bychom rozborem maturitního textu. Za odpověď předem děkujeme. S pozdravem žáci SPŠCHBR