Barbora B.

Barbora B.

Odpovídá do 26 hod., na 30% zpráv
30% 26 hod

Barbora B.

Online doučování angličtiny, němčiny, matematiky a češtiny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

! V případě zájmu mě prosím kontaktujte PROSTŘEDNICTVÍM E-MAILU: barcaberesova@centrum.cz. !

Doučování je v současnosti možné pouze online.

Jsem studentka právnické fakulty, absolventka osmiletého gymnázia. Doučování se věnuji od roku 2014. Zkušenosti mám se studenty různých věkových kategorií, od dětí po dospělé. Soustředím se na důkladné vysvětlení látky, aby si student dokázal své výpovědi odůvodnit, což se následně odrazí v jeho celkovém projevu. Doučování probíhá i v průběhu letních prázdnin, připravuji na opravné zkoušky.

Anglický jazyk (C1)
Angličtinu doučuji všechny věkové kategorie, začátečníky i pokročilé. V roce 2017 jsem složila mezinárodně uznávanou zkoušku z angličtiny FCE (B2 First) a v roce 2019 CAE (C1 Advanced). V angličtině se vzdělávám mimojiné přostřednictvím pravidelné komunikace s cizinci. Absolvovala jsem několik kurzů v Čechách, čtrnáctidenní v Anglii.

Německý jazyk (B2)
Pro žáky základních a středních škol, případně pro začátečníky z řad dospělých, nabízím také doučování z německého jazyka. V průběhu studia na gymnáziu jsem se pravidelně účastnila olympiád a v roce 2018 jsem z němčiny úspěšně odmaturovala.

Český jazyk a matematika
Doučování je určené žákům základních škol (1. + 2. stupeň).

Reference (10)

+ Přidat referenci
Lenka V.

Lenka V.

Neověřená reference

Báru moc moc doporučuji, vše mi v klidu a trpělivě vysvětlovala a hlavně srozumitelně, hodně mě naučila a moc jí za to děkuji

Lenka L.

Lenka L.

Neověřená reference

K Báře chodím dva roky a je skvělá. Má trpělivost, vždy mi na příkladu vysvětlí jak dané pravidlo použít. Perfektní lektorka.

David J.

David J.

Neověřená reference

Skvělé doučování anglického jazyka. Vše mi vždy vysvětlila velmi podrobně a srozumitelně. Doporučuji!

Pavla M.

Pavla M.

Neověřená reference

Doučování s Barčou je super, mohu ji všem doporučit. Na každou hodinu je vždy perfektně připravená, pohotově reaguje na každý dotaz či nejasnost a je schopná vymyslet hned nějaký příklad. Angličtina s ní mě velmi baví a na každou hodinu se moc těším. Barča je velmi milá a snaží se vyjít vstříc.

Pavel Z.

Pavel Z.

Neověřená reference

Učení s Bárou bylo velmi příjemné. Měla se mnou obrovskou trpělivost. Byla vždy milá a veselá. Vždy pohotově a srozumitelně vysvětlila všechny mé dotazy. Má obrovské znalosti a velmi profesionální přístup. Časově velmi flexibilní. Já jí za všechno co mě naučila děkuji a všem doporučuji.

Fotky a certifikáty