Amit S.

Mgr. Amit S.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Přijímá nové studenty

Amit S.

Přijímá nové studenty

Experienced And Verified Brno-based English Teacher.

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

I am a qualified English Teacher, with more than 21 years' experience teaching in The Czech Republic. I teach company courses, High-school courses, preparation courses for exams such as FCE and CAE as well as help professionals prepare for job interviews. I have also taught as an external teacher at Mendel and Masaryk Universities. I have a Masters Degree from Masarykova University in Brno and I am CERMAT certified examiner for the new maturita exam and new European framework. My prices are really reasonable and I can issue an invoice if needed.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (29)

+ Přidat referenci
Kateřina K.

Kateřina K.

Neověřená reference

Jsem momentálně na rodičovské dovolené a připravuji se na návrat do zaměstnání. Proto jsem se rozhodla pro lekce angličtiny. Amit pečlivě zhodnotil moji úroveň znalosti jazyka a společně jsme navrhli další postup a průběh lekcí (já osobně preferuji práci s učebnicí a domácí přípravu, v čemž mi bylo vyhověno). Velice oceňuji časovou flexibilitu a online výuku, protože nemám možnost hlídání a takto mohu mít lekce, když děti spí.

Katka K.

Katka K.

Neověřená reference

Pracuji na obchodní pozici. S ohledem na každodenní nutnost využití angličtiny jsem požádala Amita o lekce AJ zaměřené na konverzaci. Lekce byly zábavné a obohacující. Vždy jsme diskutovali nad aktuálními tématy. Amit velmi často používá k výuce různá videa a články. Lekce s Amitem doporučuji.

Pavla V.

Pavla V.

Neověřená reference

Amit mi pomáhá obnovit hindštinu, kterou jsem se kdysi dávno učila. Hodiny si opravdu užívám, Amit mi pomohl objevit mnoho nečekaných zákoutí jazyka a podporuje mě a motivuje mě všemi možnými prostředky.

A M.

A M.

Neověřená reference

mám 59 let a angličtinu jsem už zapomněla. Potřebovala jsem si ji obnovit pro návštěvu USA. S Amitovou výukou jsem byla spokojená

Lucia D.

Lucia D.

Neověřená reference

Som stavebná inžinierka a angličtinu som veľmi nevyužívala, čiže sa stala pre mňa pasívnou. Rozhodla som sa kontaktovať Amita aby mi pomohol s komunikáciou a znova som si oživila anglický jazyk. Je veľmi ochotný, milý a prispôsobí sa vašim požiadavkám.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (11)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Amit S.

there is/ there are

Jsou tato věty dobře ? There IS a river and the ocean. There ARE a slide and four swings all together. Děkuji

Amit S.

Jaký je prosím rozdíl ve větách "I am going to the cinema tonight. + I will going to the cinema tonight." ?

Můj typ je že s WILL více zdůrazním co budu dělat večer ? (překlad: Dnes večer půjdu do kina)

Amit S.

Překlad: Go by yourself. ? Díky

Go yourself. = podle mně nesmysl Go by yourself. = běž sám - bez opírání se o někoho Go alone. = bež sám, = samotný, samotinký

Amit S.

Jak říct anglicky TY

Jak byste řekli anglicky TYKAT?

Amit S.

should vs supposed to

Je nějaký rozdíl mezi should a supposed to v minulosti? Vyjadřuje to podle Vás to stejné nebo se to použije v jiné situaci?