Markéta Z.

Markéta Z.

Odpovídá do 48 hod., na 60% zpráv
60% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Markéta Z.

Přijímá nové studenty

Příprava na testy z účetnictví, kontrola domácích úkolů

Cena Od 550 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

AKTUÁLNĚ: Z důvodu naplněné kapacity studentů přijímám jen jednorázové přípravy na testy a kontroly domácích úkolů.

Ahoj, pokud máš zájem o doučování účetnictví, ráda ti pomůžu. Mám vystudovanou Obchodní akademii a Vysokou školu Ekonomickou v Praze obor Účetnictví a finančním řízení podniku (vedlejší specializace daně účetnictví). Nyní pracuji již devátým rokem pracuji v oblasti Financí.

Potřebuješ si procvičit příklady na plánovanou písemku: Pošli mi téma a já ti pošlu vypracovaný příklad s řešením a komentáři, pomocí kterého si můžeš procvičit látku, a navíc budeš mít 100 % jistotu, že tvé řešení je správně!

Typy lekcí

Standardní lekce

550 Kč / 55 min.

Reference (13)

+ Přidat referenci
Patrik D.

Patrik D.

Neověřená reference

Doučování velmi doporučuji. V účetnictví jsem se absolutně nevyznal. Díky paní Markétě jsem dokázal složit zkoušku. Její přístup je profesionální, individuální, motivační a hlavně snadno pochopitelný.

Gab M.

Gab M.

Neověřená reference

Markéta je naprostá profesionálka, velká odbornice. Má perfektní přístup a moc mi pomohla. Maximálně doporučuji.

Dana J.

Dana J.

Neověřená reference

Markéta byla na doučování účetnictví opravdu ta správná volba. Ze zkoušky za A i přesto že jsem na začátku semestru nevěděla téměř nic... Vše mi krásně a srozumitelně vysvětlila. Super 👍

Alexandra F.

Alexandra F.

Neověřená reference

Slečnu Markétu velmi doporučuji. Zpracovávala mi test z účetnictví a v tomto oboru se vyzná jako nikdo jiný. Markéta má vynikající, vstřícní a zodpovědný přístup. V účetnictví se velmi dobře vyzná a doporučila bych jí jak pro pokročilé jedince tak i pro úplné začátečníky.

Aneta P.

Aneta P.

Neověřená reference

Markét je na účetnictví tou nejlepší volbou, má profesionální přístup, bohaté zkušenosti a rychle reaguje ohledně domluvy termínu. Doučování u Markét mohu jen doporučit.