Nikola S.

Nikola S.

Odpovídá do 1 hod., na 30% zpráv
30% 1 hod

Nikola S.

Kvalitní, trpělivé a spolehlivé doučování osobně i online

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

V současné době přijímám nové studenty, pokud máte zájem, budu ráda, když se mi ozvete prostřednictvím zprávy.

Mám za sebou úspěšné ukončení studia na Pedagogické fakultě a Fakultě sportovních studií, kde jsem získala titul v oboru Učitelství matematiky a tělesné výchovy. V rámci vlastního rozvoje jsem studovala Ekonomicko-správní fakultě obor Regionální rozvoj.

V současné době působím jako učitelka matematiky, tělesné výchovy a informatiky na střední škole. Kromě toho také vyučuji IT kurzy pro děti a přípravné kurzy na přijímací zkoušky z matematiky a českého jazyka pro společnost Scio. Mám mnoho zkušenosti jako učitelka na 1. a 2. stupni základních škol a na střední škole.

Své znalosti a dovednosti jsem dále rozšiřovala účastí na několika školeních, které byly zaměřené na výuku anglického jazyka pro děti.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (33)

+ Přidat referenci
Nikol M.

Nikol M.

Neověřená reference

Dcera - 7. ročník ZŠ je s doučováním velmi spokojená. Rozumí výkladu a způsob výuky ji baví. Oceňujeme důkladnou přípravu a profesionální přístup. Momentálně dceři Nikola pomáhá s FY a ČJ a budeme rádi, pokud dceru připraví na přijímací zkoušky na SŠ.

Veronika K.

Veronika K.

Neověřená reference

Vysoká spokojenost s kvalitou výuky, a flexibilitou, dcera je spokojená a na každé doučování s Nikolou se i těší, vždy co je potřeba procvičit nebo i něco navíc se s Nikolou dohodneme.

Iva N.

Iva N.

Neověřená reference

Děkuji velice za nadstandardní přístup lektorky Nikol, za trpělivý, srozumitelný a kvalifikovaný přístup při výuce mé dcery. Přístup lektorky je úžasný, vše perfektně vysvětlí. Časově vždy vychází vstříc.

MK

MK

Neověřená reference

Syn se s Nikol připravuje na přijímací zkoušky na SŠ. Velmi mu pomáhá, vše skvěle vysvětluje, na hodinu je perfektně připravená.

Eva M.

Eva M.

Neověřená reference

S paní Slezákovou jsme po první lekci matematiky a českého jazyka velice spokojeni. Je to příjemná a spolehlivá mladá dáma, perfektně připravená na lekci, se zájmem o zpětnou vazbu, což je pro nás velice důležité. Její zkušenost a cit pro práci s dětmi s ADHD je vynikají. Jsou to děti rychle unavitelné s lehkou ztrátou pozornost, proto je potřeba je zaujmout a udržet jejich pozornost, což se jí výborně daří. Děkuji a těšíme se na další spolupráci s ní. Moravcová E.