Eliška Š.

Eliška Š.

Odpovídá do 48 hod., na 40% zpráv
40% 48 hod+

Eliška Š.

Momentálně nedoučuji.

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Momentálně nedoučuji.

Jsem nadšenec angličtiny a všeho s ní spojeného. Mám Cambridge certifikát, úroveň C2. Doučuji angličtinu (gramatika, konverzace, psaní textů) na všech úrovních. Připravuji také na zkoušky FCE a CAE, reparáty i opravy maturit (státní i profilové).

Doučuji také matematiku, fyziku a společenské vědy hlavně pro druhý stupeň ZŠ a všechny ročníky SŠ (a samozřejmě odpovídající ročníky gymnázia), též připravuji na reparáty a maturity.

U všech předmětů nabízím jednu hodinu na zkoušku zdarma.

Typy lekcí

Standartní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Tereza H.

Tereza H.

Neověřená reference

Eliška, učí celé léto syna(11let). Angličtina syna začala bavit a na hodiny s Eliškou se těší. Vstřícná, vždy perfektně připravená, flexibilní. Naprosto super!

Irena K.

Irena K.

Neověřená reference

Eliška doučovala Během letních prázdnin Eliška doučovala angličtinu mou 14ti letou dceru přes Skype. Ačkoliv angličtina ve škole nepatřila k oblíbeným předmětům mé dcery, a snad také proto měla mezery v gramatice, s Eliškou se její přístup ke studiu angličtiny změnil. Eliška jí opakovaně vše trpělivě vysvětlovala, doporučovala cvičení k procvičení a upevnění probrané látky a pro angličtinu jí dokázala nadchnout. Mezery se podařilo doplnit a na hodiny s Eliškou se těšila. Pokud bude potřeba, ráda se na ní znovu obrátím a všem jí jako doučovatele angličtiny mohu jen doporučit.

Pišta H.

Pišta H.

Neověřená reference

100% spokojenost. Časově flexibilní, velmi milá slečna, co mi objasnila celý školní rok během jednoho měsíce :-).

Jana L.

Jana L.

Neověřená reference

Vždy připravená, přesná, vstřícná. Umí předat vědomosti a naučit.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Eliška Š.

úloha z fyziky z tématu Mechanické kmitání

Temá chapu atd, ale tenhle příklad je ten nejtěžší, co máme udělat. Prosím, zkuste to vypočítat. Lars se rozhodl postavit kyvadlové hodiny s periodou 1 s. Nebyl si jistý, jak dlouhé by kyvadlo mělo být. Zavolal tedy svému bratrovi Tumbě. Tumbo postavil takové kyvadlo, změřil jeho délku a poslal…

Eliška Š.

FYZIKA ZŠ ZÁPIS+ODPOVĚD

Duralový plíšek má objem 150cm3. 1) Urči gravitační sílu, kterou Země působí na duralovou destičku. 2) Urči vztlakovou sílu, která působí na destičku ponořenou ve vodě. 3) Porovnej tyto dvě síly a urči, jestli se plíšek potopí, nebo bude plavat na hladině. Hustota vody je 1000kg/m3 a hustota duralu…