Jakub J.

Jakub J.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod
Zkušební lekce zdarma

Jakub J.

Zkušební lekce zdarma

Individuální angličtina obohacená koučováním - Jakub Jílek MSc - studoval jsem 5 let v Anglii

  • 5/5 (Ohodnotilo 24 studentů)
  • 164 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  650 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Upozornění: Pokud si rezervujete lekci přes portál Doucuji.eu, je vidět pouze omezené množství termínů. Pokud chcete lepší nabídku termínů, tak mě prosím napište zprávu přes tento portál a rád Vám nabídnu další termíny.

Kdo jsem?
------------------------------------------------------------------
Je mi 32 let, ovládám angličtinu na úrovni C2 (jako rodilý mluvčí). 5 let jsem žil v Anglii, kde jsem studoval ekonomii, politologii, filosofii a psychologii na University of Essex a posléze kognitivní vědy (MSc) na University College London. V tuto chvíli mám více jak 4000 odučených hodin. V současnosti se dále vzdělávám jako kouč a terapeut v rámci terapeutického výcviku. Zaměřuji se výhradně na individuální výuku AJ u dětí (10+), teenagerů a dospělých.

Co nabízím více než ostatní lektoři?
------------------------------------------------------------------
- interaktivní výuku - namísto pasivního výkladu z učebnice používám aktivity pomocí kterých si sami přicházíte na gramatická pravidla a význam nových slovíček, což je dle výzkumu mnohem efektivnější než pasivní výklad
- použití nejmodernější jazykových modelů umělé inteligence - vytvářím cvičení šitá "na míru" Vaším potřebám (ChatGTP, Claude)
- opakování látky pomocí aplikace na telefonu, počítači, nebo tabletu
- důraz na konverzaci - novou gramatiku a slovíčka okamžitě procvičujeme konverzačně
- významné zkrácení doby studia oproti standardním metodám učení (standardními metodami myslím pasivní výklad, učebnicové aktivity, nepřirozené zdroje, atd.)

Jaké má moje výuka další výhody?
------------------------------------------------------------------
- v rámci výuky používám metody koučování - pracujeme s Vaší motivací, společně se zabýváme spoluvytvářením řešení a překonáváním překážek
- individuální přístup: snažíme se společně vždy najít, co je pro Vás nejlepší, na co je potřeba se zaměřit; společně vytvoříme výukový plán, abychom dosáhli Vašich cílů
- osobní přístup: kladu důraz na přátelskost, vstřícnost a trpělivost; důležití jste Vy a Váš pozitivní zážitek z angličtiny - snažím se, aby byla angličtina pro Vás koníčkem, na který se těšíte, namísto další pracovní povinnosti
- využívám poznatky z výzkumu jak se nejlépe učit jazyky. Na toto téma jsem napsal několik vědecko-populární článků, které Vám rád zašlu.
- kromě výuky angličtiny se vzdělávám v rámci 5-letého výcviku v terapii a koučování (podrobnosti o mém vzdělání Vám rád sdělím)

Pro koho je moje výuka vhodná?
------------------------------------------------------------------
- pro všechny úrovně (od úplného začátečníka po velmi pokročilý)
- pro žáky (od 10 let) a studenty
- pro přípravu na maturitu
- pro ty, co chtějí do zahraničí za studiem nebo za prací
- pro přípravu na mezinárodní zkoušky (B1 - FCE, C1 - CAE, C2 - CPE, TOEFL, IELTS)
- pro přípravu na pracovní pohovor (mám bohaté zkušenosti s pracovními pohovory v angličtině a s psaním CV, motivačních přihlášek a dopisů)

Další informace:
------------------------------------------------------------------
- výuka přes internet probíhá pomocí aplikace Zoom
- v současné době probíhá pouze výuka přes internet. Na úvodní setkání je možné sejít se v Pardubicích osobně
- možnost výuky ve flexibilních časech (od 7:30 ráno až do 19:00 večer)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zkušební lekce trvá 25 min.

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

650 Kč / 50 min.
Angličtina a koučing (80 min.)

Lekce trvá 80 min. (40 min. AJ + 40 min. koučing). Trvání lekce v systému nelze na 80 min. nastavit, proto je uvedeno 90 min.

800 Kč / 90 min.

Reference (31)

+ Přidat referenci
Lenka R.

Lenka R.

44 odučených lekcí

Kubovy hodiny jsou zábavné a zároveň velmi profesionálně vedené. Vše dokáže jednoduše vysvětlit a také namotivovat k tomu, aby se klient na hodiny připravoval a rozvíjel sve znalosti i mimo lekci. Za mě je Kuba jeden z nejlepších učitelů angličtiny, se kterým jsem měla možnost pracovat. Lenka R.

Odpověď doučovatele:

Milá Lenko, mockrát děkuju za výbornou referenci. Je mi potěšením s Tebou spolupracovat!

Dominika K.

Dominika K.

20 odučených lekcí

Za mě velká spokojenost. Potřebovala jsem se rozmluvit a Jakubovi se to povedlo okamžitě. Pokud máte problém s konverzací, opravdu vřele doporučuju. Budete se cítit komfortně, nechá vás mluvit, ale zároveň vás upozorní na chyby, které děláte. Do konverzace vždy zapojí nějakou gramatiku, kterou se vám snaží dostat do hlavy pomocí opakování. Kuba jazyk ovládá na profesionální úrovni, dá vám přístup do appky a tak můžete trénovat a trénovat. Díííík moc :-)

Odpověď doučovatele:

Milá Dominiko, moc děkuju za skvělou referenci a ohodnocení. Je radost s Tebou spolupracovat :-)

Petr M.

Petr M.

14 odučených lekcí

Jsem naprosto spokojený s vedením hodin. Při hodinách se cítím uvolněný. Hodiny přizpůsobujeme podle potřeby. Možnost trénovat na mobilu mě naprosto vyhovuje a neměnil bych :). Mluví samo za sebe, že se na hodiny vždy těším a chuť mě to naučit je znát. Díky Kubo.

Odpověď doučovatele:

Ahoj Petře, děkuju za super ohodnocení a jsem moc rád, že Ti výuka vyhovuje.

Natálie J.

Natálie J.

6 odučených lekcí

Kubu můžu 100% doporučit. Doučuje mě už více jak půl roku a hodiny jsou zábavné, poučné a pozoruji na sobě, že spoustě věcí, kterým jsem dřív nerozuměla, tak už rozumím. Největší skok jsem zaznamenala při sledování seriálů, kdy jim už z více jak 60% rozumím i bez titulků. Pokud chcete jistotu, tak napište Kubovi, nebudete litovat :)

Odpověď doučovatele:

Ahoj Natálie, těší mě, když vidím u studentů takový pokrok, jako u Tebe. Moc děkuji za skvělou referenci :-)

Vasyl P.

Vasyl P.

6 odučených lekcí

Za necelého půl roku kdy mě Jakub doučuje, cítím na sobě obrovsky zlepšení. Je to hodně dáno tím že jsou hodiny hodně různorodé a výuka je opravdu kreativní a zábavná. Jakub je velice ochotny i nad rámec hodin, kdy posílá různé doplňující materiály ke studiu. Myslím že výběr učitele je velice důležitý pro rychlejší progres a k tomu aby vás studium angličtiny celkově vice bavilo a nebylo monotónní , proto mužů Jakuba určitě doporučit.

Odpověď doučovatele:

Ahoj Vasyle, moc děkuju za super referenci. Naše hodiny jsou vzájemně obohacující a vždy se na ně těším :-)

Fotky a certifikáty