Viktor H.

Viktor H.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Viktor H.

Přijímá nové studenty

Kvalitne doučovanie z excelu

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ako Business data specialista, excel je mojou kazdodennou naplnou, od vytvarania tabuliek cez kontigencne tabulky, vzorce az po pokročilejsi data modeling-Power Pivot, Power Query, Power BI
Ponukam doučovanie až do úrovne pokročily- Prácu s tabulkami, databázami , kontigencnymi tabulkami, jednoduchsie makra, Logické, databázové, statistické a vyhledávací funkce a pod. Taktiež je tu možnosť doučovania základov z Power BI :)
Neváhaj sa ozvať, nebudes ľutovat :)

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Michal K.

Michal K.

Neověřená reference

Viktora mohu jen doporučit. Je vždy přesný a připravený. Naučil mě jak Excel používat, ale hlavně jak u něj přemýšlet. Kamarádský a profesionální přístup.

Lukáš M.

Lukáš M.

Neověřená reference

Jednoznačne odporúčam Viktora! Viktor ma ako úplného amatéra s Excelom naučil ako s ním pracovať a ako pri ňom premýšľať. Na Viktora bola VŽDY spoľahlivosť a VŽDY bol na hodinu pripravený. Ak mate záujem dosiahnut viditeľný pokrok s excelom môžem s radosťou odporučiť. Lukas Mendel

Daniel K.

Daniel K.

Neověřená reference

Viktor mi velmi pomohl, je velmi flexibilní v přístupu ke klientovi, dovede analyticky naslouchat i velmi složitým požadavkům, které zvládne "polopatě" naučit nebo sám zrealizovat. V přístupu k ocenění velmi skromný a otevřený.

Petr K.

Petr K.

Neověřená reference

Velmi dobrá příprava, profesionalita, ochota, trpělivost a srozumitelnost při vysvětlování. Vše v naprostém pořádku. :)

Ján S.

Ján S.

Neověřená reference

Můžu jenom doporučit. Kvalita, rychlost, profesionální vystupování a z mé strany jenom spokojnost. Samá chvála. Nemám co vytknout.