Zuzka M.

Zuzka M.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Zuzka M.

Přijímá nové studenty

Angličtina a španělština v pohodlí domova

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer
Preferované časy: po obědě, večer
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Vyučuji angličtinu a španělštinu po skypu. Momentálně bydlím v zahraničí, takže by to jinak nešlo.
Vystudovala jsem Specializaci v pedagogice, obor angličtina a španělština, a soukromé výuce se věnuji přes 8 let. V hodinách ráda pracuji s různými materiály. Ušiju vám lekce na míru, na které se budete těšit! :-) První lekce je zdarma a bez závazků.

I teach Czech as well! It's my mother tongue and my initial experience was helping my foreign friends living in the Czech Republic. I have taught Czech to beginners as well as to advanced students. At the moment I teach via skype as I live abroad. The first trial lesson is for free and without commitment.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Marko K.

Marko K.

Neověřená reference

Na Zuzku nedám dopustit, učíme se spolu anglinu již několik let. V poslední době přes skype. Vyhovuje mi to, vždy se domluvíme na čase a tématu výuky. Mohu jenom doporučit.

Olga V.

Olga V.

Neověřená reference

Zuzka je jedna z nejlepších lektorek, kterou jsem kdy měla. :-) Je vždy výborně připravená, hodiny jsou koncepční a velmi motivující. Vynikající výhodou také je, že vše je v klidu domova a nemusím nikam jezdit. Rozhodně doporučuji!

Petra D.

Petra D.

Neověřená reference

Zuzka učí moji mamku anglicky už roky. Já jsem se chtěla začít učit Španělsky. Mamka na Zuzku nedá dopustit takže volba učitelky pro mě byla jasná! Žiju v zahraničí tudíž máme lekce přes Skype, což mi vyhovuje, protože můžu mít lekce z pohodlí domova, za jakékoliv počasí. Na lekce se moc těším, jelikož Zuzka učí zábavou formou. Vždy se u toho nasmějeme. Líbí se mi, že jsem si mohla říct jaká forma učení mi vyhovuje a Zuzka tomu naše lekce přizpůsobila.

Fotky a certifikáty