Jesus S.

Jesus S.

Odpovídá do 18 hod., na 29% zpráv
29% 18 hod

Jesus S.

nejlepší doučování španělštiny v Plzní za skvělou cenu

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj! Jmenuji se Marino Santos, jsem rodilý mluvčí Španělštiny, mluvím ale také česky a anglicky. Bydlím v Česku už 8 let a studuji Medicínu v Plzni. Jsem z Panamy a můžu vás představit Karibské kultuře. Nabízím výuku online přes Skype, Zoom nebo i prezenční až se epidemiologická situace vylepší. Pomůžu vám zlepšit se ve Španělštině. Doučuji Španělštinu už od roku 2018.

Můžeme mít konverzační hodiny nebo si připravíte cvičení, které chcete se mnou dělat a nebo podle vaši potřeby připravím hodinu já. Jako plus mi můžete přes týden poslat svoje otázky, domácí úkoly nebo slova, kterým nerozumíte přes aplikaci Whatsapp a já vám rád pomůžu.

Platí se převodem na český účet týden předem. Hodina lze zrušit jeden den před plánovanou hodinou s plnou náhradou peněz, s tím že když se zruší ten samý den ze zaplacené částky se vám pošle zpět pouze polovina.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Pepa M.

Pepa M.

Neověřená reference

S doučováním jsem nadmíru spokojený. Na konci prázdnin jsem měl zkoušku ze španělštiny a Jesús mě za 2 týdny spolupráce naučil více, než za 3 roky ve škole. Skvělý a přátelský přístup, vřele doporučuji.