Sofie T.

Sofie T.

Odpovídá do 12 hod., na 60% zpráv
60% 12 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Sofie T.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučování jazyků - studentka VŠ v Brně

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jmenuji se Sofie, je mi 26 let. Vystudovala jsem Španělský jazyk a literatura na MUNI v Brně. Doučuji španělský a český jazyk (rodilé mluvčí i cizince) již přes 6 roky jazyk. Působila jsem také jako učitelka českého jazyka bilingvní česko-španělské děti na půlroční praxi v České Škole Madrid.
Preferuji online výuku.

Dávám přednost osobnímu přátelskému přístupu ke všem studentům.
Motivace žáků a radost z učení jsou z mého pohledu lektorky i studentky jazyků 2 zásadní body.

Nabízím doučování španělštiny (začátečníky/mírně pokročilé/pokročilé), češtiny rodilé mluvčí i cizince začátečníky i pokročilé.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

450 Kč / 60 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Alena P.

Alena P.

Neověřená reference

Sofie doučovala (a doufám, že zase po prázdninách bude) mou dceru španělštinu. Byla s ní velice spokojená. Dcera je v kvartě na osmiletém gymnáziu, kde učivo vyučuje jen rodilá mluvčí, což pro začátečníky není vhodné. Sofie super reagovala na látku z výuky, kterou dceři trpělivě dovysvětlovávala. Je spolehlivá zároveň velmi ochotná vycházet vřele vstříc. Já jako matka i má dcera ji velice doporučujeme. Výhodou je i její věk, který moji dceru při výběru zaujal, brala ji trochu jako kamarádku, která se ji snaží pomoct a ne jako přísnou kantorku. Je prostě nej!!!!!

Libuse Z.

Libuse Z.

Neověřená reference

Sofie moc pomohla dceři v době "skvělé" covid vyuky u nas na škole (kvarta na gymnáziu). Víceméně žákům hlavně zadávali celý rok hlavně úkoly, aby si vlastně látku dělali sami. Bez pomoci Sofie by dcera opravu nebyla schopna látku zvládnout. Děkuji za trpělivost při vysvětlování látky, kterou probírali i když dcera díky způsobu výuky ve škole nemá Španělštinu moc ráda, tak Sofie ji vždy zaujala a zatáhla do tématu. Naštěstí je teď konec školního roku a pro nás prázdniny, ale od září budeme určitě se Sofií dále pokračovat. Liba

David Š.

David Š.

Neověřená reference

Moc milá, ochotná, snaží se. Posílám podklady mailem před hodinou. David

Magdalena K.

Magdalena K.

Neověřená reference

Sofie je velmi milá a komunikativní, hned po první lekci jsme si padly do oka. K výuce přistupuje odpovědně a pečlivě, Věřím, že to spolu v tomto školním roce skvěle zvládneme. Mohu jen doporučit a dávám 1*.