Veronika H.

Veronika H.

Odpovídá v průměru do 3 hodin.
3 hod

Veronika H.

Angličtina/čeština/němčina/divadlo/klavír pro všechny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Jmenuji se Veronika Holečková, je mi 24 let a momentálně dokončuji Divadelní vědu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, a zároveň studuji anglický a český jazyk na Univerzitě Palackého v Olomouci.

Jazykům, kterým vládnu jsou čeština, angličtina a základní až mírně pokročilá němčina.

S doučováním mám doposud poměrně bohaté zkušenosti. Doučuji individuálně či ve firmách a kromě toho spolupracuji s agenturami Motivace, Dohlavy, ale především Lingviéra. V jednu dobu jsem spolupracovala i s agenturou RYTMIK a částečně i s DDM na Praze 10. Kromě toho jsem na střední školy vedla studentský divadelní spolek, kde jsem české studenty vedla v angličtině.

Aktivně se věnuji:
a) Divadlu - Mám za sebou 3 odpremiérované hry, a příležitostně režíruji dobrovolnický divadelní spolek.
b) Hudbě - Na klavír aktivně hraji přes 16 let, v této chvíli jsem součástí hudebního tria Midnight Sun věnujícímu se především jazzu, soulu a šansonu.
c) Literatuře - Mám za sebou už jednu vydanou povídku, poměrně dost vyhraných literárních soutěží a v současné době působím jako autorka v Divadelních novinách.
d) Dobrovolnictví - Jsem aktivní členkou společnosti META o.p.s., která se věnuje integraci cizinců v naší zemi.

Má výuka funguje na jisté "demokratické" bázi. Zakládám si především na komunikaci a na tom, aby nám se studentem/studentkou výuka oběma vyhovovala. Výuku přizpůsobuji na míru s tím, že dotyčné/mu poskytuji podněty a snažím se ji/jej posouvat dál.

Pokud by i tohle mé "pověz něco o sobě" nebylo dostačující, pak stačí, abyste mi napsali a já vám velice ráda odpovím na jakékoliv zvídavé otázky. :-)

Budu se těšit, snad brzy na viděnou/slyšenou!

P.S. - Jsem relativně časově flexibilní a preferuji doučování online.