Veronika N.

Veronika N.

Odpovídá do 12 hod., na 90% zpráv
90% 12 hod
Přijímá nové studenty

Veronika N.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky a fyziky

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Doučuji pouze on-line.

Mám vystudované gymnázium a momentálně studuji vysokou školu se zaměřením na matematiku a fyziku. Doučování se věnuji již 8 let.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Martin L.

Martin L.

Neověřená reference

Připravoval jsem se na přijímací zkoušku a jsem rád, že právě s Verčou. Její přístup je velmi příjemný a přátelský. Nepřipadal jsem si nepříjemně, či hloupě jako ve škole, ba naopak, cokoli jsem nechápal, příjemnou formou vysvětlila. Nedělalo jí problém se vrátit ke dříve probírané látce, kterou jsem již pozapomněl apod. Za měsíc a půl jsme společně byli schopni probrat učivo většiny střední školy a úspěšně se tak připravit na přijímací zkoušku na VŠ. Takže jestli už za takto krátkou dobu zvládla připravit mě, zvládne každého. Nemůžu tedy nic jiného, než naprosto a vřele doporučit.

Anna S.

Anna S.

Neověřená reference

Verča mi moc pomohla ve středoškolské fyzice. Přišla jsem k ní úplně ztracená v látce a se samými pětkami z testů. Přestože je na naší škole fyzika (a zejména testy) náročnější, Verča mi všechno vysvětlila tak, abych to pochopila a byla schopná se v tom sama orientovat. To mi moc pomohlo - nedrtí se s vámi jen zadané informace, ale učí vás, jak s nimi nakládat. Velké plus bylo i to, že jsem Verče mohla poslat prezentace přímo našeho učitele a ona je se mnou všechny ochotně prošla a vysvětlila. Kdykoliv byla na příjmu a připravená pomoct, čehož si cením asi ze všeho nejvíc. Celkově doporučuji všema deseti! <3

Barbora K.

Barbora K.

Neověřená reference

K Verče jsem přišla měsíc před zkouškou s tím, že jsem z matematiky neuměla skoro nic. Výborně mi rozvrhla učivo a s trpělivostí mě dokázala připravit tak, že jsem zkoušky udělala a to i s relativně dobrým výsledkem. Moc mi vyhovovala časová flexibilita, milý přístup a plusem byly přehledné zápisky všeho, co jsme dělaly v hodinách. Rozhodně mohu jedině doporučit!

Žaneta B.

Žaneta B.

Neověřená reference

Verča je naprosto úžasná! Milá, ochotná, trpělivá, látku vysvětluje srozumitelně. Moc mi pomohla s příjímacími zkouškami. Všem určitě velmi doporučuji a mockrát děkuji! 😊

Klára N.

Klára N.

Neověřená reference

Verča mi moc pomohla s přípravou na maturitu z matematiky. Byla ochotná a vždycky jsme se nějak dohodly na termínu doučování. Doučovaní mi sama rozplánovala abychom vše stihly. Takže moc děkuju a vřele doporučuju:)