Václav K.

Václav K.

Odpovídá do 48 hod., na 60% zpráv
60% 48 hod+

Václav K.

Logické a zábavné doučování místo nudného biflování právě pro TEBE!

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj, já jsem Vašek, a jsem trochu střelec.

Je mi 25 a letos dokončuji své studium medicíny na 3.LF UK v Praze a bude ze mě (m)/v/lékař.
Taky jsem studoval na VŠE, kde jsem bakalář z mezinárodního obchodu a současně kromě medicíny studuji v závěrečném ročníku inženýrského studia na ČVUT.

Proč by sis měl vybrat na doučování PRÁVĚ MĚ?

Dělám věci jinak, než je trendem. Baví mě, když se lidi, co něco doučuji, při výuce sami baví. Rád se směji a používám primitivní mnemotechnické pomůcky, ale stejně tak dbám na maximální kvalitu, přesnost a preciznost z mojí strany. To vše v komplexním balíčku přináší naprosté většině mých studentů maximum získaných poznatků bez zbytečné dřiny, s úsměvem na tváři.

Doučuji již od střední školy a moji studenti a svěřenci oceňovali hlavně mojí metodiku - a to zakládat si a následně řešit problematiku pomocí logiky a indukce, ne pouze na základě biflování a učení se zbytečných faktů nazpaměť.


Všechny předměty, které doučuji jsou předměty které buď denně využívám (jako student medicíny a ekonomie), nebo jsou podložené různými certifikačními záležitostmi (FCE, CAE, IELTS..).

Moc rád Vám pomůžu s čímkoli co je v mých silách, naučím vás fakt naprosto cokoli :)

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Veronika V.

Veronika V.

Neověřená reference

K Vaškovi jsem začala chodit na doučování z fyziky, kvůli přijímacím zkouškám na lékařské fakulty. Hned první hodinu jsme si sedli a domluvili plán, jak se budu připravovat na svoji vysněnou školu. Vaškovi hodiny jsou super, snaží se mi vysvětlit látku tak, abych ji pochopila a vždy odcházím z hodiny s tím, že danou látku opravdu pochopím. :)

Monika F.

Monika F.

Neověřená reference

Vaška moc doporučuji! Rychlá komunikace a super přístup. Příprava na zkoušku z mezinárodní ekonomie proběhla na jedničku :) Pokud hledáte někoho s přátelským a profesionálním přístupem, určitě se na něj obraťte.

Raduš C.

Raduš C.

Neověřená reference

Prvně komunikoval, když jsem poslala peníze na poslední dva e-maily už nereagoval.

Odpověď doučovatele:

Ahoj Radko, mrzí mne, že si "vybíjíš" svou asi frustraci skrz referenci, na úkonech za které jsi mne finančně kompenzovala jsem svědomitě pracoval a náležitě odevzdal, to jsi zapomněla zmínit :/, žádné aditivní emaily jsem od tebe neobdržel a veškeré zadání jsem ti vypracoval, o to víc nechápu proč jakékoli tvoje pocity negativně ventiluješ na zdi mých referencí a vzhledem k odvedené práci se mi nezdají fér. V.

Pavla C.

Pavla C.

Neověřená reference

Vašek mě skvěle připravil na zkoušku z anatomie, díky němu jsem hravě zvládla kurzy tejpování, masérský kurz a všechny další, které se neobejdou bez dobré znalosti pohybového aparátu. Sama jsem učitelka, jeho styl mi vyhovuje (učím podobně 😊) a hlavně to bylo maximálně efektivní. Nic mi nedal zadarmo, ale za to mu mohu jen poděkovat.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Václav K.

This money is on vacation, take other. - který tvar či vazba s "other" sem patří?

This money is on vacation, take other. Tyto peníze jsou na dovolenou, vezměte si jiné. Díky