Edita A.

Mgr. Edita A.

Odpovídá do 48 hod., na 43% zpráv
43% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Edita A.

Přijímá nové studenty

Skvělé hudební lekce přímo v centru Prahy – dostupné pro každého.

  • Od  1100 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 1100 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Vystudovala konzervatoř v Pardubicích, obor zpěv, ve třídě profesorky S. Šubrtové. Již v době studií vyučovala v rámci profesní praxe na LŠU Pardubice – Polabiny. Dále odešla do Prahy, kde se stala sólistkou Komorní opery Praha a koncertní pěvkyní. Bakalářský titul získala na MUNI Brno ve studijním programu Hudební věda, magisterský na Pedagogické fakultě univerzity J. A. Purkyně v Ústí nad Labem.
Absolvovala mistrovské kurzy u prof. Adreje Kucharského z Mnichova a u prof. Iriny Kondratěnko z Lotyšska, kde získala unikátní pěveckou metodiku a dechovou techniku, pocházející z italského bel canta.

V průběhu své kariéry, která je v této době dlouhá již více než 30 let, absolvovala doma i v zahraničí velké množství nejrůznějších koncertů, výhradně jako sólistka, kde získala na základě těchto autentických zkušeností kvalitní odbornou praxi. Z té také vychází, pokud jde o učení zpěvu, ať už se jedná o její kontinuální výuku privátní, nebo její práci se studenty na Konzervatořích v Pardubicích a v Teplicích, kde byla také zaměstnána jako vyučující hlavního oboru – zpěv.

V současné době se intenzívně věnuje klientům ve vlastním hudebním studiu VOICE & MUSIC na Praze 1.
V rámci své edukační činnosti pořádá semináře pěvecké a dechové techniky a působí jako odborná poradkyně výuky zpěvu na základních uměleckých školách (ZUŠ).
Je autorkou původní české metodiky výuky zpěvu založené na využití českých, moravských a slovenských lidových písních a pro své další rozšíření profesních kompetencí v současné době studuje na Systemickém institutu koučování v Praze.

Typy lekcí

Standardní lekce

1100 Kč / 55 min.