Vít Z.

Vít Z.

Odpovídá do 1 hod., na 30% zpráv
30% 1 hod

Vít Z.

Studium hravě

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Dobrý den,
jsem studentem učitelství na Univerzitě Hradec Králové, moje aprobace je Historie - Biologie, doučuji zejména Biologii, Chemii, Anglický jazyk a Historii. Po domluvě ovšem není problém doučování Českého jazyka, matematiky, apod., včetně přípravy na přijímací zkoušky, maturitu, atd.

Jsem autorem vzdělávacího portálu Studiumhrave.cz, které chci rozvíjet dále v mé učitelské praxi, stejně jako tento portál slouží jako podpůrné webové stránky pro zájemce o doučování, kde naleznou množství zajímavých materiálů a podkladů k učení.

Doučuji již dlouhou dobu, základem doučování je především osobní přístup a zodpovědnost.

Cena 200 Kč/60 minut
Cena ovšem není fixní, vždy se můžeme domluvit na specifických podmínkách, jsme přece lidi. ;)

Těším se na další spolupráci. :)

Reference (3)

+ Přidat referenci
Zuzana H.

Zuzana H.

Neověřená reference

Mohu vřele doporučit. Měla jsem příšernou angličtinu a diky Víťovi, jsem se naučila plno věcí a společně jsme úspěšně odmaturovali. Víťa je úžasně flexibilní, takže nebyl problém si najít čas na konzultace.

Káťa H.

Káťa H.

Neověřená reference

Velice doporučuji, připravoval mě na maturitu z angličtiny a testy jsem měla problém napsat na minimální počet. S jeho pomocí jsme to napsala skoro na 1. Velice dobře dokáže látku vysvětlit a má k tomu spoustu pomůcek, díky kterým jsem lépe angličtinu pochopila.

Matouš Š.

Matouš Š.

Neověřená reference

Hledal jsem před maturitou někoho, kdo umí angličtinu špičkově naučit. Našel jsem a dokázali jsme to dotáhnout do zdárného konce i s mojí mizernou angličtinou na začátku. Příprava byla vynikající od mluvené angličtiny po gramatiku. Mohu vřele doporučit.