Marketa D.

Marketa D.

Odpovídá v průměru do 31 hodin.
31 hod

Marketa D.

Učím s radostí FRJ, ANJ, SPJ a IT

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Zdravím, jmenuji se Marketa (35) a mám za sebou více než 15 let výuky cizích jazyků a to od batolat po seniory. Proto zastávám názor, že jazyk se lze naučit v jakémkoli věku, jde jen o to ušít výuku namíru...
Velmi mě zajímá tzv. Unschooling metoda výuky cizího jazyka, při níž se klade důraz na všechny dostupné alternativní metody výuky, aby se pro studenta učení stalo zábavou a inspiraci k tomu dozvědět se víc. A tak propojují gramatiku s živým jazykem, který motivuje sám k tomu jít dál !!!

Jsem absolventkou magisterskeho studia Masarykovy univerzity v Brne v oboru Francouzsky jazyk a literatura. Za studii jsem vycestovala na staze do Francie a na Erasmus. Zila jsem sedm let ve Francii. Takže jsem dokonale bilingvni.
Mym dalsim srdcovym jazykem je spanelstina spolu s italštinou, kterou jsem objevovala při cestách do zahraničí a zamilovala jsem si je!

Vyuka anglickeho jazyka je samozřejmostí,která jde ruku v ruce s mou cestovatelskou vášní a četbou cizojazyčné literatury...

Jako hobby jsem pronikla i do studia nizozemštiny a také češtiny pro cizince ( a to nejen proto,že můj manžel je napůl Francouz a napůl Holanďan😉)

Ráda se stanu vaším průvodcem v objevování krás nového jazyka...

Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.