Markéta D.

Mgr. Markéta D.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Přijímá nové studenty

Markéta D.

Přijímá nové studenty

Lekce francouzštiny a češtiny pro cizince online.

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Francouzštinou se zabývám patnáct let, vystudovala jsem magisterský obor francouzština-čeština na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy a semestr komparativní a klasické literatury na Université de Picardie Jules Verne. Momentálně vyučuji francouzštinu na Keplerově gymnáziu v Praze. Zároveň lektoruji češtinu pro cizince v rámci Českých center v Praze a touto problematikou se dlouhodobě zabývám.

Když jsem žila ve francouzském Amiens, velmi se mi osvědčila výuka online - nejraději pracuji se Zoomem a aplikacemi od Googlu, ale vyučuji i přes Skype. Obsah hodin je pochopitelně na domluvě, záleží na Vás, zda půjde o doučování na konkrétní test, maturitu či dlouhodobou výuku.

Budu se těšit na spolupráci!
Markéta Dadáková

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Jarmila D.

Jarmila D.

Neověřená reference

Paní profesorka Dadáková je velice příjemná, pečlivá, vstřícná, vždy připravená, látku vysvětluje srozumitelně, pochopení žákem kontroluje. Na poptávku odpověděla okamžitě, na rozdíl od ostatních vyučujících, kteří reagovali s několikadenním zpožděním. Výuka proběhla osobně i po skype - obojí s naší velkou spokojeností. Jarmila Drhlíková