Jolana K.

Jolana K.

Odpovídá do 2 hod., na 80% zpráv
80% 2 hod
Přijímá nové studenty

Jolana K.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny formou konverzace

  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Doučuji anglický jazyk již 10 let. Jsem majitelkou certifikátu CAE a 8 let jsem žila a pracovala v Jihoafrické republice, kde je angličtina oficiálním jazykem. Preferuji žáky od 15-ti let výše, kteří jsou motivovaní, potřebují se rozmluvit a doplnit mezery v gramatice. Myslím, že výuka cizího jazyka formou konverzace je nejúčinnější způsob, jak se v krátké době naučit plynně komunikovat.
Pro domluvení dne a času lekce mě prosím kontaktujte.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Kamila H.

Kamila H.

Neověřená reference

Jolana je skvělá učitelka , je to tak milý člověk že stres z toho že něco řeknu špatně opadl velmi rychle . Na každou hodinu je skvěle nachystaná a díky tomu stihneme spousty věcí . Umí skvěle motivovat a posouvat Vás dál . Jsem ráda že mohu být její studentkou , na každou Angličtinu s Jolanou se velmi těším . Joli Děkuji

Pitr88 J.

Pitr88 J.

Neověřená reference

Jolana je skvělá lektorka, Je vidět, že v doučování anglického jazyka už toho má mnoho za sebou. Veškeré hodiny má předem připravené, vše vždy vysvětlí a je velice trpělivá. Líbí se mi, profesionální a zároveň přátelská atmosféra. Zároveň je fajn že mohu dělat ve volném čase domácí úkoly, které mi Jolana posílá. :) Jolanu velice doporučuji každému, kdo potřebuje angličtinu dopilovat, nebo si není ve všem úplně jistý.

Jirina Z.

Jirina Z.

Neověřená reference

Jolana je skvělá. Je trpělivá a má velmi klidný a profesionální přístup k výuce. Na lekce je perfektně připravená a probíhají v pohodové atmosféře. Vždy se těším na další hodiny, které jsou pestré, nápadité a velmi mě baví zpracovávat domácí úkoly. Můžete jí plně důvěřovat. Je empatická a kreativní. Doporučuji!!!

Markéta K.

Markéta K.

Neověřená reference

Jolana je velmi sympatická a energická žena. Do své výuky vnáší zajímavé praktiky. Umí vše dobře a jednoduše vysvětlit podle potřeby. Také se mi s ní moc dobře konverzuje. Jolanu moc doporučuji!