Štěpánka D.

Štěpánka D.

Odpovídá do 2 hod., na 100% zpráv
100% 2 hod

Štěpánka D.

Doučování chemie, matematiky a biologie v Praze

Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Jsem studentka 5. ročníku Všeobecného lékařství na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy se zájmem a o matematiku a přírodní vědy obecně. Ráda Vám či Vašim dětem pomůžu s chemií, matematikou, či biologií. Mým velkým zájmem je genetika, kterou Vám též velmi ráda pomůžu pochopit.

Kladu důraz na pochopení látky a základních principů, na kterých může žák/student dále i sám stavět. Nejsem fanouškem "biflování" (pokud se tedy nejedná například o nezbytné vzorečky :) ).

Celé své studium jsem měla výborné výsledky a stále mě baví dozvídat se nové věci. Ráda hledám alternativní cesty k řešení, protože chápu, že né vždy studentům vyhovuje právě ta metoda, která vyhovuje i vyučujícímu. Tímto přístupem jsem často pomáhala i svým spolužákům, kteří nechápali látku vyloženou učitelem. Tak třeba právě to pomůže i Vám!

Reference (1)

+ Přidat referenci
Petra Š.

Petra Š.

Neověřená reference

Štěpánka, je skvělá. Dceru připravila na přijímací zkoušky z matematiky za měsíc, kdy s ní musela projít téměř celý druhý stupeň ZŠ. Dcera byla přijata na obě střední školy. Zároveň si Štěpánku oblíbila jako kamarádku, přesto k ní však měla respekt. Klobouk dolů a děkujeme. Petra Šatná