Robin Ř.

Robin Ř.

Odpovídá do 1 hod., na 10% zpráv
10% 1 hod
Přijímá nové studenty

Robin Ř.

Přijímá nové studenty

Vaše děti se do školy začnou těšit. Nejenom, že je naučím učit se aktivní formou, ale budu klást důraz i na budování jejich vnitřní motivace.

Cena Od 100 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Mám dlouholetou zkušenost s dětmi z dětského domova. Zde, více než jinde, jsem se musel naučit, jak pracovat s motivací dítěte a s jeho sebevědomím. Baví mě v každém dítěti nacházet jeho silné stránky a posilovat je do budoucna. Garantuji viditelné zlepšení výsledků a zvýšení chuti učit se.
Podcast na YT: youtu.be/VwlUxhMJpMY

Místo doučování- u Vás, či v mé kanceláři (Senovážné náměstí 232/9).

Typy lekcí

V případě doučka Zavolejte na tel. 739 414 193, neobjednávejte přes tuto platformu.

Objednání doučka - 739 414 193

100 Kč / 55 min.

Reference (17)

+ Přidat referenci
Ivan

Ivan

Neověřená reference

Robin Řežábek je opravdu někdo, kdo dokáže vysvětlit učivo dokonale. Pomohl mi se skvěle připravit na příjimačky a jsem mu navždy zavázán. Nedoučuje jako nějaký unuděný učitel, který to chce mít hned za sebou, ale doučuje to jako někdo, kdo je plný pozitivní energie s touhou v sobě pomoct někomu, komu záleží na budoucnosti! Mohu jen a pouze doporučit pana Řežábka. Utekly 3 roky od té doby co jsem ho poznal a co mi pomáhal s přípravou na příjimačky a do teď si pamatuji, jak mi dokázal předat informaci důležitou k příjimačkám ve formě vtipu.

Josef M.

Josef M.

Neověřená reference

S p. Robinem jsme byli velmi spokojeni. Ovládá všechny předměty na ZŠ. Oceňuji vstřícnost, trpělivost a schopnost žáka zaujmout.

Markéta B.

Markéta B.

Neověřená reference

S panem Řežábkem jsme velmi spokojeni.Syn chodí na hodiny rád a zlepšení v české jazyce bylo opravdu rychlé. Mohu přidat i hodnocení syna, který teď po zkoušení a písemných pracích říkal, že bez pana Řežábka by to takhle krásně nedopadlo. Také velmi oceňuji ochotu pomoci naší dceři při přípravě na test z fyziky, kdy během chvilky pochopila vše, co bylo potřeba.Za nás velké díky a rozhodně spolupráci s panem Řežábkem doporučuji.

Lucie S.

Lucie S.

Neověřená reference

Jsem moc ráda, že jsem Robina našla. Díky němu si víc věřím a v aj se výrazně zlepšuji :). Je skvělý doučovatel a je s ním sranda.

Míša Š.

Míša Š.

Neověřená reference

S Robinem Řežábkem jsem spokojena.Diky němu jsem se dostala na svou vysněnou SŠ.Taky se mi zlepšily známky ve škole.Takže moc doporučuji.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Robin Ř.

Nerovnice

Dobrý den. Potřebovala bych pomoc s příklady z matematiky. Dostanu se bez problémů k nulovým bodům, ale nevím, jestli se mají dělat z čitatele, jmenovatele, nebo z obojího. Přikládám i vzorový příklad. Z něj toho ale moc nevyčtu. Předem děkuji za odpověď.