Jozef M.

Jozef M.

Odpovídá do 17 hod., na 60% zpráv
60% 17 hod

Jozef M.

PRVÉ DOUČOVANIE ZDARMA

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Doučovaniu sa venujem už druhý rok a zatiaľ mam na seba len spokojne ohlasy.

Momentálne študujem na Masarykovej univerzite vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa. Predtým som študoval na bilingválnom gymnáziu a na základnu školu som študoval medzinárodnej škole - British International School of Bratislava.
Práve vďaka tomu viem doučovať predmety aj v anglickom jazyku.

Počas môjho štúdia na strednej škole som reprezentoval školu na rôznych olympiádach a súťažiach ako napríklad biologická ci anglická olympiáda. V angličtine som aj debatoval, čítal ci písal eseje a projekty.

Viem doučit väčšinu zakladoskolskych a stredoškolských predmetov. Ak som Vás oslovil neváhajte ma kontaktovať na *****@***


Reference (2)

+ Přidat referenci
Lukáš K.

Lukáš K.

Neověřená reference

Na 100% doporučujem. Bol som velmi spokojny s douckom. Jozef ma vela trpezlivosti (co pri mne treba ), a zaroven vie jednoducho vysvetlit aj zlozite veci. Dakujem veľmi pekne!

Simona H.

Simona H.

Neověřená reference

Ďakujeme Jozefovi za doučovanie chémie. Syn bol s ním spokojný, vysvetlenej látke dobre porozumel. S doučovateľom sa dalo dohodnúť na termíne, Keď náhodou nemohol prísť, vopred nám dal vedieť. Oceňujeme jeho snahu pripraviť sa na hodiny a jeho trpezlivosť. Odporúčame ďalším záujemcom!