Karolína P.

Karolína P.

Odpovídá do 48 hod., na 70% zpráv
70% 48 hod+

Karolína P.

Doučovanie angličtiny

  • Doučuje také online
  • Od  100 Kč/hod
Cena Od 100 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Som učiteľka anglického jazyka na strednej škole a mám vyštudované učiteľstvo anglického jazyka a literatúry na MU v Brne. Mám certifikát CPE (úroveň C2) a štátnu skúšku z obchodnej angličtiny na úrovni C1. S doučovaním mám niekoľkoročné skúsenosti a hodiny prispôsobujem individuálnym potrebám žiakov. Pripravím na maturitu, pracovný pohovor, prezentáciu, skúšky a certifikáty (napr. FCE , CAE, štátna skúška). Doučujem aj cez Skype.

Typy lekcí

Standardní lekce

100 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Nikola H.

Nikola H.

Neověřená reference

Nejlepší doucovani angličtiny jsem nadmíru spokojena. Děkuji 😊

Zuzana S.

Zuzana S.

Neověřená reference

S Kájou spolupracuji již téměř rok. Je to velmi milá a spolehlivá slečna se kterou není problém se na čemkoliv domluvit. Na lekce je vždy připravena a ty jsou upravené pro mé potřeby. Materiály čerpá z vícero zdrojů a tím jsou hodiny zajímavější. Nenásilně vpraví do anglické komunikace i gramatiky. Její znalosti jazyka jsou obsáhlé, i během lekce dokáže dohledat nové informace. Lekce probíhají ve velmi přátelském duchu. Osobně si nemohu na nic stěžovat a vřele ji doporučuji.

Lucie S.

Lucie S.

Neověřená reference

S hodinami angličtiny jsem velice spokojená. Karolína má vždy perfektně připravené studijní materiály, přizpůsobuje se mým potřebám a vždy mi vyjde maximálně vstříc i s plánováním dalších lekcí. Kromě odborných znalostí oceňuji také její lidský přístup a milou spolupráci.

Zora M.

Zora M.

Neověřená reference

Jedny z nejlepších lekcí, které jsem kdy měla (a že jsem měla hodně lektorů). Karolína se vždycky skvěle připravila na hodiny, lekce uzpůsobila mým potřebám a i během karantény probíhaly hodiny přes skype. Navíc oceňuji, že lekce začaly v čas, přizpůsobila se místu setkání a o zrušení nebo přesunutí lekce jsem věděla dlouho dopředu - prostě skvělá komunikace.

Nikoleta N.

Nikoleta N.

Neověřená reference

S doučovaním som nad mieru spokojná. Potrebovala som pomôcť s prípravou na povinnú jazykovú skúšku na vysokej škole. Vôbec nebol problém so zameraním doučovania aj na praktické veci do života, nielen čistá teória, akú nám dávajú v škole. Prístup bol super a na termínoch stretnutí sa dalo dohodnúť bez problémov. Určite odporúčam :)