Michaela F.

Michaela F.

Odpovídá do 48 hod., na 43% zpráv
43% 48 hod+

Michaela F.

Chceš vyjet na Erasmus, nebo se zlepšit kvůli práci? Nabízím výuku a konverzace AJ a NJ přátelskou formou :)

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Ahoj, je mi 25 let a studuji magisterský obor Jakost a bezpečnost potravin na Mendelově univerzitě v Brně. Předtím jsem 8 let studovala na gymnáziu v Plzni, kde jsem složila certifikované zkoušky z angličtiny i němčiny na úrovni C1. (FCE, DSD II)
Moje hodiny budou probíhat v přátelském duchu, dělat chyby je normální a ještě mnohokrát se stanou Tobě i mně, ale není třeba se za ně stydět! Jazyky mě od malička baví a ráda bych předala svou lásku k nim i Tobě. Nabízím konverzace v angličtině a němčině třeba někde u kávy, nebo online. Naše konverzace může být na téma, které zvolíš, nebo ráda téma konverzace navrhnu, pokud zrovna nebudeš mít nápady :) Hodiny můžeme zaměřit i na procvičování gramatiky. Nabízím i pomoc se psaním CV v angličtině a motivačním dopisem.
V dětství jsem žila v Německu a mám za sebou půlroční studium v zahraničí v angličtině v rámci programu Erasmus+. Také jsem měla možnost vyjet v rámci studia na 2 studijní pobyty po Evropě a jeden do USA. Ráda předám vysokoškolským studentům svoje zkušenosti ohledně Erasmu, s procesem přípravy na něj a dám nějaké tipy a triky.
Co se týká přírodních věd ráda doučím středoškolskou chemii a biologii, což jsou jedny z hlavních zaměření mého vysokoškolského studia.
Cca 20 let se věnuji hře na klavír, nabízím pomoc při cvičení :)

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty