Dominika B.

Dominika B.

Odpovídá do 31 hod., na 30% zpráv
30% 31 hod
Přijímá nové studenty

Dominika B.

Přijímá nové studenty

Učení zábavnou formou, od C2 doučovatelky 2 roky žijící v USA, odučeno 2000+ hodin

  • 5/5 (Ohodnotilo 20 studentů)
  • 154 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

NOVÝ ČAS ONLINE DOUČOVÁNÍ PRO PRACUJICI A STUDUJICI:
PONDĚLÍ 19:15 (Obsazeno), 20:15 (Obsazeno)
ÚTERÝ 19:30 (Obsazeno), 20:30
NEDĚLE 19:00 (Obsazeno)

S učením mám zkušenosti už více nez 8 let. Spousta referencí níže. MUJ CIL JE, AT VAS ANGLICTINA BAVI A STANE SE VASIM KONICKEM!! Vlastnoručně tvořené materiály na každou hodinu podle individuální potřeby. Doučování anglického jazyka pro:

- děti všech věkových kategorií
- maturanty
- zájemce o FCE, CAE
- Business English
- pouze konverzační lekce
- pouze gramaticke lekce

Chces si jenom anglicky povidat nebo zlepšit přízvuk? Probereme všechno možné. Nabízím lekce fonetiky (výslovnosti) anglického jazyka s americkým přízvukem.

Soustředím se především na korekturu mluvy, gramaticke jevy, ktere probereme jednu hodinu okamzite zapojujeme do konverzace, ktera je šitá na miru jak gramatice, tak slovickum.

Nevis, jak si poradíš v běžných situacích v zahraničí?? Neboj, budeme spolu během konverzací hrát scenky, aneb "jak zareagujes, kdyz..."

Neco krátce o mě:
Anglickému jazyku jsem propadla již od dětství, kdy jsem začala v 10 letech samostudiem. Behem let na základní škole jsem vyhravala SCIO soutěže a již začínala doučovat mladší ročníky.
Zlom přišel po maturite, kdy jsem se rozhodla nejenom anglicky mluvit, ale zkusit si i zivot v anglicky mluvící zemi. Odstěhovala jsem se do USA, kde jsem žila, pracovala a studovala pres dva roky. Z této doby mam certifikat z newyorské univerzity, kde jsem studovala Business English.
Zde na doučuji mam odučeno jit pres 1000+ lekcí, jelikož jsem zde aktivní pres dva roky.


Úvodní hodina vždy zdarma, abychom zjistili naše společné cíle v AJ a bez nervů se seznámili.
Dalsi hodiny podle ceny uvedené nahoře v profilu.

CENÍK:
60min = 500Kč
45min = 450Kč
120min = 800Kč
ÚVODNÍ HODINA VŽDY ZDARMA, abychom se poznali, stanovili si cíle ve výuce a především, abyste mi řekli, jak chcete, aby hodiny byly vedeny. Je to jenom o vás, vždy se přizpůsobím :-)


Tak co, chces se se mnou ucit anglicky? Bude to zabava!!!!!! Budu se tesit na Vaše zprávy.

Dominika

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (44)

+ Přidat referenci
Daniel B.

Daniel B.

23 odučených lekcí

Dominika mi dává lekce od září jako přípravu k maturitě. A je to sranda xD cítím velké zlepšení a myslim, ze odmaturuju xD líbí se mi, ze dostávám vždy jeden cvicny test na hodinu děláme i poslechy. No proste všechno k maturitě. U toho i pracuju, takze je super, ze se mi treba ústní hodiny hodi i do práce. Domčí má krásný americký prizvuk.

Ester K.

Ester K.

15 odučených lekcí

Domča mě připravuje na maturitu a doporučuji ji všem. Jsem moc spokojená a vidím zlepšení hned. Dá se s ní dobře domluvit na lekcích i když nemám tolik volného času.

Karolína N.

Karolína N.

10 odučených lekcí

V listopadu jsem se přestěhovala do New Yorku a Domi mě celé léto drtila angličtinu, protože to pro mě byl tady největší strašák :-) nejenom že mě rozmluvila, ale naučila mě i skvělé fráze pro "běžný život v USA". Domi je skvělá, připravená na hodiny přesně podle mých potřeb, vtipná a těším se až se vrátím a půjdeme na kafe a probereme naše zážitky z Ameriky. Všichni pište Domi s doučkem, protože to je angličtina, která má pro Vás smysl.

Josef T.

Josef T.

10 odučených lekcí

Dominika me pripravila na opravnou maturitu. Nakonec za dva. Dostaval jsem slovicka, delali jsme testy, vsechno hrozne hezky vysvetlila a pak jsem uz i udelal kazdy cvicny test. Na pripravu k maturite Dominiku urcite kontaktujte. Za me spokojenost

Tomáš C.

Tomáš C.

10 odučených lekcí

Hodiny připravené, pul hodiny gramatika a pul hodiny povídání, presne tak jak jsem si přál. Domca umí naslouchat a hodiny plánuje presne podle potřeb studenta. Naučila me i hodně vyslovnosti, ptz ma krasny americký přízvuk. Domcu moc všem doporučuji

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Dominika B.

Předminulý čas

může mi někdo pomoci - potrebuji vysvetlit jaky je rozdil mezi minulym a predminulym casem.