Katie L.

Katie L.

Odpovídá do 30 hod., na 80% zpráv
80% 30 hod
Přijímá nové studenty

Katie L.

Přijímá nové studenty

Efektivní Angličtina s trpělivým a přátelským přístupem :)

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj ráda Ti pomůžu zlepšit tvou angličtinou. Jako lektorka angličtiny mám s učením bohaté zkušenosti od dětí až po dospělé. Absolvovala jsem jazykový kurz C1, kde jsem také získala certifikát. Pomůžu Ti jak s úplnými základy, rozmluvením, tak i s přípravou k maturitě. :) Učím jednotlivce, ale je i možnost skupinky po 2 lidech s podobně srovnatelnou znalostí.

Žáci ZŠ:
Žákům doplňuji chybějící mezery v angličtině, aby mohli stavět na pevných základech. Zaměřujeme se spolu na rozmluvení a komunikaci. Pokud je potřeba, ráda vysvětlím probíranou látkou ze školy, či pomůžu s přípravou na testy.

Studenti SŠ:
Studenty vedu k průběžné přípravě na maturitu z AJ. Doplňuji mezery v gramatice. Ráda pomůžu s vysvětlením školní látky a přípravou na testy. Trénujeme didaktické testy, poslechy, psaní slohových prací, komunikujeme mimo jiné na otázky z maturitních témat. Pomohla jsem mnoha studentům se krásně rozmluvit a všichni se mnou úspěšně odmaturovali.

Dospělí:
Nejprve podle rozřazovacího testu zjistím Vaší jazykovou úroveň. Na základě toho stanovím výukový plán, kterým Vás povedu ke zvýšení jazykové úrovně. V hodinách se zaměřuji nejen na rozmluvení a komunikaci, ale i gramatiku, doplnění mezer a obohacení každodenní slovní zásoby.


Pocit naplnění, vidět za sebou dobře odvedenou práci, viditelné výsledky a pokroky u studentů, mě neskutečně naplňuje a ještě více motivuje. Proto učím s nadšením, jasně a srozumitelně.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Kačka B.

Kačka B.

Neověřená reference

S Kačí jsem byla moc spokojená. Během studia na střední škole mi vždy pomáhala s věcmi do školy které jsem potřebovala a postupně jsme doháněly moje nedostatky. Skvěle mě připravila k maturitě, na kterou jsme spolu trénovaly jak na ústní část tak na didakťáky. Vždy mi vyšla vstříc s termínama lekcí a pomáhala mi i mimo ně. Vřele doporučuji :)

Barbora V.

Barbora V.

Neověřená reference

Kačí je skvělá učitelka, která mě dokázala během tří měsíců skvěle připravit k maturitě a ja díky tomu úspěšně složila tuto zkoušku. Je milá, přátelská a hodiny byly vždy skvělé. Vždy mi posílala úkoly, díky kterým jsem získala větší sebevědomí v angličtině. Každému Kačí moc doporučuji!

Aneta Š.

Aneta Š.

Neověřená reference

Káťa je opravdu skvělá učitelka. Moje angličtina byla opravdu na bodu nula a já jsem si nebyla vůbec jistá, zda zvládnu maturitu z angličtiny. Mluvit jsem neuměla..jen něco málo ale prostě to nestačilo. Tak jsem hledala doučování a našla jsem Kateřinu na kterou jsem četla skvělé recenze a tak jsem neváhala jí kontaktovat. Vždy měla připravené věci na každou hodinu a neskutečně mi pomohla a za to jí jsem opravdu moc vděčná. Bez ní bych maturitu neměla šanci dát. Do teď jsou z nás kamarádky a já jsem za ní moc ráda. Moc doporučuji!! a všem co angličtina nejde, hlavu vzhůru, Káťa vás nejlíp připraví. :)

Adéla L.

Adéla L.

Neověřená reference

Katie je velmi milá a přátelská, je vždy pečlivě připravena na každou jednotlivou hodinu. Věnovala se mi i mimo domluvené doučovaní, když jsem potřebovala něco do školy vždycky mi s úsměvem a ochotou pomohla. S její pomocí jsem úspěšně zvládla maturitní zkoušku z anglického jazyka, také se mi výrazně zlepšili výsledky ve škole. Mohu jen a jen doporučit

Kristina B.

Kristina B.

Neověřená reference

Katka je velmi milá a přátelská slečna, která je vždy na hodiny připravená. Je schopna se přizpůsobit situaci a udělat s vámi cokoliv jiného co právě potřebujete (připravit na test, procvičit konverzace či udělat části k maturitě). Je trpělivá a snaží se vždy hodiny ušít vám na míru :) . Určitě ji můžu všem doporučit :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Katie L.

On the lane or in the lane

Je správně použít předložku ON nebo IN před slovem LANE, ve smyslu cestička? Děkuji.