David S.

David S.

Odpovídá do 14 hod., na 100% zpráv
100% 14 hod
Přijímá nové studenty

David S.

Přijímá nové studenty

Výuka hry na kytaru a španělštiny

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend

Popis

Ahoj,

Věnuji se převážně hře na elektrickou kytaru, nicméně rozumím, že mezi začátečníky je populárnější akustická kytara - na tu Vás samozřejmě naučím taky; pokud ale ještě kytaru nemáte, rozhodně se elektrické kytary nebojte - v mnohém je pro začátečníky přívětivější (měkčí struny, menší pražce ...) a dle mého názoru celkově atraktivnější (efekty, techniky jako "bendy" atp.). Pokud byste měli zájem o konzultaci o výběru nástroje, rád pomůžu.

Hraju od svých 15 let, dnes už to tedy bude skoro 8 let. Jsem samouk - vše jsem se učil z YouTubu a z online kurzů mých oblíbených kytaristů (Rick Graham, Tyler Larson, Justin Sandercoe mj.). Má výuka tak neklade důraz pouze na techniky, písničky, teorii atd., ale také na schopnost učit se samostatně za pomoci dnes dostupných prostředků. Na hodinách se soustředíme na nové věci dle zájmu studenta, pro nejrychlejší pokrok se však očekává samostatné procvičování.

V podstatě od samých začátků mě nejvíc fascinoval "songwriting", tedy psaní vlastní hudby. Aktivně vystupuji a skládám v pražské kapele Cake Talk (můžete si nás kdekoliv dohledat), mimo to tvořím i krátká videa (písničky, covery, cvičení ...) na sociální sítě Instagram a YouTube (IG: @david_smetana - YT: @david_smetana).

Mám před sebou ještě dlouhou cestu, zatím Vám ale moc rád předám, co jsem se doposud naučil:)

______

Vždy mě bavily jazyky a komunikace obecně, proto jsem se rozhodl akademický život směřovat právě lingvistickým směrem. Mám za sebou 8 let španělštiny na gymnáziu a 3 roky bakalářského studia Hispanistiky na FF UK (tj. španělský jazyk, literatura, kultura ...). Momentálně nastupuji do navazujícího magisterského programu ve stejném oboru. Univerzita garantuje výstupní znalost jazyka C1/C2. Současně působím mj. v jazykové škole Amigas.

Na střední škole jsem absolvoval roční pobyt v Chile (2018), kde jsem si mohl jazyk zažít na vlastní kůži. V následujících letech bych si zkušenost ještě rád zopakovat, ať už ve Španělsku, nebo v některé ze zemí Latinské Ameriky.

______

Pokud jsem Vás zaujal, nebojte se mě kontaktovat, obvykle se ke zprávě dostanu do dalšího pracovního dne.

Těším se na společné učení,

DS

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 45 min.