Nataliia S.

Mgr. Nataliia S.

Odpovídá do 17 hod., na 100% zpráv
100% 17 hod
Přijímá nové studenty

Nataliia S.

Přijímá nové studenty

Doučování ruštiny

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Ahoj! Baví tě ruština, ale se bojíš, že nezvládneš? Vím, jak ti pomoci!

Jmenuji se Nataliia. Ruština je mým mateřským jazykem. Mám vystudovanou vysokou právnickou školu na Ukrajině. Za sebou mám pedagogickou praxi s doučováním jen dospělých. Zatím bydlím v Brně, ale žádný problém s online výukou přes skype.

Nabízím individuální obecné doučování a konverzační intenzivní kurz (pomůžu s korekturou textů nebo překladem článků).

Cena za hodinu by byla 300,00 Kč.

P.S. Ruština je klíčem k tvému úspěchu! Tvůj úspěch = záruka kvality!

Reference (4)

+ Přidat referenci
Marta G.

Marta G.

Neověřená reference

Musím říci, že s tak skvělým přístupem od lektora jsem se ještě nesetkala. Za několik měsíců jsem se vyjadřováním v ruštině posunula díky Natalii o hodně dál, přestože máme hodinu 1x týdne. Děkuji!

Odpověď doučovatele:

Mockrát děkuji! Nataliia

Tomas T.

Tomas T.

Neověřená reference

Vynikající lektorka, které nejde jenom o to, odučit hodinu, ale je nápomocná i v případě dotazů od gramatiky, slovíček, porozumění až po idiomy. Vyučovací hodiny jsou velmi pestré, student se nenudí a hodina ho baví po celou dobu a je do ní přímo vtažen. Pokaždé se těším na další hodinu. Příprava a úkoly na doma jsou velmi pestré od četby, sledování videí, filmů, různých článků atp. Lektora je velmi vstřícná a ochotná, vždy je s ní dobrá domluva, pokud jedna strana má nějaký problém, tak se vždy najde řešení. Pokud chcete zlepšit svoji ruštinu na vyšší level či prostě jen začít s výukou od začátků od azbuky, tak Наталья je ta ideální učitelka a pomocník při vaší cestě vzhůru za poznáním krás ruského jazyka :-) Томаш

Odpověď doučovatele:

Mockrát děkuji! Nataliia

Lucie N.

Lucie N.

Neověřená reference

Výborná lektorka, která opravdu naučí, je příjemná a motivující. Umí dobře vysvětlit, její materiály jsou srozumitelné i pro mě - úplného začátečníka. Lekce nemá žádné prostoje, je nabita informacemi a procvičováním, plně splňuje mou představu. Na každou další hodinu se těším, nabíjí mě pozitivní energií a dobrým pocitem z toho, jak mě Natalia každou lekcí posouvá vpřed mílovými kroky. Lepší lektorku jsem si nemohla přát.

Odpověď doučovatele:

Mockrát děkuji! Nataliia

Roman P.

Roman P.

Neověřená reference

Moje milovaná Natalia, ona byla tím nejlepším učitelem, jakého jsem si mohl přát. Je to velice obětavá a zodpovědná lektorka. Stala se mi nejen dobrým vzorem, ale i kamarádkou. Přistupuje ke studentovi velice profesionálně, na hodinu vždy výborně připravena. Je také dobrým motivátorem. Díky tobě Natalia, jsem získal práci, po které jsem dlouho toužil. Kdybych se nestěhoval do jiného města, ve výuce pokračujeme. Nikdy na tebe nezapomenu! Roman P.

Odpověď doučovatele:

Mockrát děkuji! Nataliia